Challenger


Een groot Frans campermerk

Challenger dat zijn oorsprong vindt in het hartje van de wijngaarden van de RhĂ´nevallei.

Onze Challenger campers worden al meer dan 35 jaar ontworpen en gebouwd bij Trigano VDL in Tournon-sur-RhĂ´ne (Frankrijk).
Bijna 1.000 mensen werken hier temidden van de wijngaarden aan de productie van onze recreatievoertuigen, een van de grootste fabrieken van Europa in deze branche.

 

DE GESCHIEDENIS

Een kwart eeuw die uitsluitend gewijd is aan de innovatie en de democratisering van de camper.


Sinds 25 februari 1985 trachten we recreatie met campers te democratiseren. 
Al meer dan 35 jaar innoveren wij onze producten voortdurend zodat u altijd over de beste uitrusting-prijsverhouding beschikt.  Onze ambitie: om het plezier van de camper bij het grote publiek te brengen.  Voeg je bij de 45.000 Challengers die al onderweg zijn! 

DE FILOSOFIE

De camper is een privilege… voor IEDEREEN !
 

Net als in 1985, toen we begonnen, blijven we vasthouden aan onze lage prijzen: een goed uitgeruste camper is essentieel voor een mooie vakantie tegen een betaalbare prijs.  Wij zijn altijd op zoek naar de ideale prijs-kwaliteitverhouding voor de uitrusting van onze modellen en veiligheid en comfort zijn bij ons standaard inbegrepen.  Challenger moet geassocieerd blijven met vakantieplezier in een camper om nieuwe dingen te ontdekken en te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten, ongeacht de bestemming, dichtbij of ver van huis

KWALITEITSLABORATORIUM

Een laboratorium dat u verzekert van de levensduur en de kwaliteit van uw camper 
 

Wij testen onze campers en hun onderdelen onder extreme omstandigheden: wij testen op veroudering, vervorming, weerstand en weersbestendigheid.  Ons doel: u verzekeren van het comfort en de levensduur van uw Challenger camper.DE INGERICHTE BESTELWAGENS

Een andere manier om van de camper te genieten 
 

Al meer dan 10 jaar bieden wij een assortiment vans aan die worden ontworpen en geproduceerd op een speciale industriĂ«le site, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieĂ«n.  Kiezen voor een Challenger van is kiezen voor de zekerheid van een voertuig ontworpen met kwaliteitsmaterialen en voor de gegarandeerde support van Ă©Ă©n van onze 170 Challenger dealers tijdens al uw reizen.

GARANTIE

De garanties van een grote constructeur. 


Ingerichte bestelbus, Half-integrale camper, Integrale camper, Alkoof, Van, al onze campers worden geleverd met een onderdelen- en arbeidsgarantie en een waterdichtheidgarantie. Kiezen voor een Challenger camper is kiezen voor de garanties van een grote Franse fabrikant.

KUNDENBETREUUNG

Wanneer u voor CHALLENGER kiest, profiteert u van een betrouwbare camper en… voor lange tijd. 
 

Wanneer u kiest voor een Challenger camper of van, kiest u tevens voor een uitgebreid dealernetwerk. Dankzij deze 170 camper- en vanspecialisten hebben Challenger-klanten recht op bekwame, serieuze en professionele service- en onderhoudsfaciliteiten.  Om hen hierbij te helpen is ons Klantenservicecentrum gevestigd in Tournon sur RhĂ´ne.

NIEUW VOOR 2024:

 


 

Dit unieke voertuig op de markt is gezinsvriendelijk en geschikt voor telewerken:
Moduleerbare slaapruimten + werkruimte + 5 zitplaatsen in de rijrichting

 

 

De X250 is de grote broer van de X150. Op slechts 6,36 m (het formaat van een van) biedt dit model alle voordelen
van de X150 en biedt achteraan een unieke troef: met de SDR (Smart Dressing Room) kunt u de dressing
in de hoogte verstellen om de laadruimte te moduleren volgens uw behoeften.

 

Indelingen Challenger

Overzicht reeks Challenger

Etape edition

Graphite Premium

Graphite ultimate

OPEN EDITION

Start edition ford

Interesse?
Contacteer ons