Skip to main content

Randger

randger_logo
R560-slider

RANDGER: COMPACT, VERBLUFFEND EN OP ELK TERREIN

Innovatie zit in het DNA van het merk Randger. Innoveren om altijd beter aan jouw verwachtingen te voldoen, innoveren om jouw leven aan boord van onze vans te verfraaien, innoveren om jou het maximale aan uitrusting te kunnen aanbieden in een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De Randger vans, gemaakt in Frankrijk, zijn tot in het kleinste detail doordacht om kwaliteit en duurzaamheid tijdens jouw reis te garanderen.

Bovendien is Randger een merk van de Trigano-groep, de Europese leider in de fabricage van motorhomes en vans, een echte garantie voor betrouwbaarheid. Voor dit seizoen zijn er nieuwe mini-vans op Ford en Renault waardoor Randger een meer dan compleet gamma aan campervans kan aanbieden.

Bekijk alle modellen in detail
URBANO_homepage_separator_red-2

MINI VANS

RDG_2021_R499-25

 

Op zoek naar een compacte zwerfwagen met hefdak? De multifunctionele Randger modellen staan synoniem voor gebruiksgemak en intelligente oplossingen.

KLASSIEKE VANS

R600

 

Randger ontwikkelt inderdaad de klassieke vans op basis van een Fiat Ducato chassis. Alleen doet Randger het beter. Beter geïsoleerd, beter afgewerkt en met die unieke Randger sfeer!

4x4 VANS

R560

 

Randger ontwikkelt op FORD een 4x4 versie voor zijn gamma klassieke vans. Daarmee doet Randger wat het merendeel van de andere constructeurs niet durft!

URBANO_homepage_separator_red-2

DE STERKE PUNTEN VAN RANDGER

koelkast

Apparatuur ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken!

Als je vaak en ver weg wil gaan, is een goed uitgeruste van ESSENTIEEL. Bij Randger selecteren we zorgvuldig de aangeboden apparatuur om deze dagelijks praktisch en bruikbaar te maken.

Al onze vans zijn daarom uitgerust met compressiekoelkasten, een technologie waarmee je snel koude kunt krijgen en vasthouden, ook bij sterke hitte buiten.

Een ander belangrijk element: de verwarming. Bij Randger hebben we gekozen voor de Combi Diesel D4, een verwarmingssysteem dat werkt op de brandstof van jouw voertuig: slechts één tank om te vullen en de zekerheid dat je kan bijvullen, of je je nu in Frankrijk of in het buitenland bevindt.

En dan zal je alle uitrusting waarderen die jouw Randger-bestelwagen comfortabel maakt: LED-verlichting binnen en buiten, verzonken Seitz SR7-ramen, REMIS verduisteringen in de cabine, muggenhor aan zijdeur, etc.

Elementen die tellen bij het kiezen van jouw TOEKOMSTIGE REISGEZEL.

 • R-640-128
 • RDG_2021_R499-2
 • R-640-131

TB Concept: De modulaire badkamer!

Exclusief voor Randger:

Reizen met een van die een comfortabele badkamer heeft, is een must! Bij Randger begrijpen we dit en we stellen jou daarom graag de "TB Concept-badkamer" voor in 3 configuraties:

 1. In doucheconfiguratie:
  WC en wastafel ingeschoven, scheidingswand uitgetrokken. Je profiteert van een echte douchecabine om in alle rust te douchen zonder heel jouw badkamer onder water te zetten.
   
 2. In badkamerconfiguratie
  WC ingetrokken, gootsteen uitgeklapt. Hier is er sprake van een fijne badkamer met een zeer praktische opbergruimte.
   
 3. In WC-configuratie - WC ingezet. Elke dag een functionele ruimte.
  Badkamer beschikbaar op modellen (R600, R602, R640)
R-640-124
RDG_2021_R600-17
RDG_2021_R600-15
R-602-115
indelingen

Unieke indelingen voor een gegarandeerde topreis!

Wanneer je tijd doorbrengt in jouw van, is ingenieus ontwerp van groot belang. Bij Randger besteden we veel energie aan het voorstellen van jouw leven aan boord om jouw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

Elke indeling is uniek om jou de keuze te laten die het beste past bij jouw levensstijl: groot achterbed, twin bedden, hefbed, etc.

Bij Randger weten we hoe we zo veel mogelijk opslagruimte in een geoptimaliseerde ruimte kunnen aanbieden. Bed-ontwerpen die gemakkelijk op te zetten zijn is bij Randger essentieel!

Functionele ruimtes samenstellen, enkel bij Randger! DAT SPREEKT VOOR ZICH.

Goed doordachte bedden, voor een perfecte nachtrust!

Als je met een van gaat reizen, willen we dat de bedden gemakkelijk kunnen ingezet worden, of er nu 2, 3, 4 of zelfs 5 personen slapen. Ruimte hebben om je uit te strekken is belangrijk nadat je een geweldige dag hebt doorgebracht.

Bij Randger worden al onze slaapsystemen zorgvuldig onderzocht om er zeker van te zijn dat ze gemakkelijk passen en dat je over de maximale beschikbare ruimte kunt beschikken.

We hebben ook verschillende configuraties bedacht, zodat je de keuze hebt op basis van jouw manier van reizen, van het hefbed onder het hefdak tot de twee eenpersoonsbedden achterin!

Bij een Randger van geniet je steeds van een goede nachtrust!

R-602-106
 • RDG_2021_R535-25
 • RDG_2021_R535-23_1
 • RDG_2021_R600-2

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy