Randger


RANDGER : COMPACT, VERBLUFFEND EN OP ELK TERREIN

Innovatie zit in het DNA van het merk Randger. Innoveren om altijd beter aan uw verwachtingen te voldoen, innoveren om uw leven aan boord van onze Vans te verfraaien, innoveren om u het maximale aan uitrusting te kunnen aanbieden in een optimale prijs-kwaliteitverhouding ...
Uw Randger-Vans, gemaakt in Frankrijk, zijn tot in het kleinste detail doordacht om kwaliteit en duurzaamheid tijdens uw reizen te garanderen.

Bovendien is Randger een merk van de Trigano-groep, de Europese leider in de fabricage van Motorhomes en Vans, een echte garantie voor betrouwbaarheid.
Voor dit seizoen zijn er nieuwe mini-vans op FORD en RENAULT waardoor Randger een meer dan compleet gamma aan campervans kan aanbieden.

MINI VANS

Op zoek naar een compacte zwerfwagen met hefdak. De multifuntionele Randger modellen zijn synoniem voor gebruiksgemak en intelligenten oplossingen.

KLASSIEKE VANS

Randger ontwikkelt inderdaad de klassieke Vans op basis van een Fiat Ducato chassis. Alleen doet Randger het beter. Beter geïsoleerd, beter afgewerkt en met die unieke Randger sfeer!

4x4 VANS

Randger ontwikkelt op FORD een 4x4 versie voor zijn gamma klassieke Vans. Daarmee doet Randger wat het merendeel van de andere constructeurs niet durft!

DE STERKE PUNTEN VAN RANDGER


 

 

 

Apparatuur ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken!

Als u vaak en ver wilt gaan, is een goed uitgeruste VAn ESSENTIEEL. Bij Randger selecteren we zorgvuldig de aangeboden apparatuur om deze dagelijks praktisch en bruikbaar te maken.

Al onze Vans zijn daarom uitgerust met compressiekoelkasten, een technologie waarmee u snel koude kunt krijgen en vasthouden, ook bij sterke hitte buiten.

Een ander belangrijk element: de verwarming. Bij Randger hebben we gekozen voor de Combi Diesel D4, een verwarmingssysteem dat werkt op de brandstof van uw voertuig: slechts één tank om te vullen en de zekerheid dat u kunt bijvullen, of u zich nu in Frankrijk of in het buitenland bevindt.

En dan zult u alle uitrusting waarderen die uw Randger-bestelwagen comfortabel maakt: LED-verlichting binnen en buiten, verzonken Seitz SR7-ramen, REMIS verduisteringen in de cabine, muggenhor aan zijdeur, enz.

Elementen die tellen bij het kiezen van uw TOEKOMSTIGE REISGEZEL.


 

 

 

TB Concept: De modulaire badkamer!

Exclusief voor Randger:

Reizen met een Van en een comfortabele badkamer hebben is een must!
Bij Randger begrepen we dit en stellen u de "TB Concept-badkamer" voor in 3 configuraties:

 1. In doucheconfiguratie:
  WC en wastafel ingeschoven, scheidingswand uitgetrokken.
  U profiteert van een echte douchecabine om in alle rust te douchen zonder over uw badkamer te spetteren.
   
 2. In badkamerconfiguratie
  WC ingetrokken, gootsteen uitgeklapt.
  Hier is er een fijne badkamer met zeer praktische opbergruimte.
   
 3. In WC-configuratie - WC ingezet. Elke dag een functionele ruimte.
  Badkamer beschikbaar op modellen (R600, R602, R640)


Unieke indelingen voor een gegarandeerde topreis!

Wanneer u tijd doorbrengt in uw Van, is ingenieus ontwerp van groot belang.
Bij Randger besteden we veel energie aan het voorstellen van uw leven aan boord om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

Elke indeling is uniek om u de keuze te bieden in overeenstemming met uw levensstijl: groot achterbed, twin bedden, hefbed, enz.

Bij Randger weten we hoe we zoveel mogelijk opslagruimte in een geoptimaliseerde ruimte kunnen aanbieden
Bed-ontwerpen die gemakkelijk op te zetten zijn is bij Randger essentieel!

Functionele ruimtes samenstellen, enkel bij Randger! CELA VA DE SOI.


Goed doordachte bedden, voor wanneer je gaat slapen!

Als je met een Van gaat reizen, willen we dat de bedden gemakkelijk kunnen ingezet worden, of er nu 2, 3, 4 of zelfs 5 slapen. En ruimte hebben om je uit te strekken is belangrijk nadat je een geweldige dag hebt doorgebracht.

Bij Randger worden al onze slaapsystemen zorgvuldig onderzocht om er zeker van te zijn dat ze gemakkelijk passen en dat u over de maximale beschikbare ruimte kunt beschikken.

We hebben ook verschillende configuraties bedacht, zodat u de keuze heeft op basis van uw manier van reizen, van het hefbed onder het hefdak tot de twee eenpersoonsbedden achterin!

Bij een Randger Van geniet je steeds van een goede nachtrust!

Indelingen Randger

Overzicht reeks Randger

Interesse?
Contacteer ons