Skip to main content

Motorhome verhuur

Droom je ervan om onvergetelijke avonturen te beleven? Waarom zou je je beperken tot één bestemming wanneer je met een motorhome de vrijheid hebt om meerdere plekken te verkennen en jouw eigen reisroute te bepalen?

Huur vandaag nog een motorhome en ontdek de magie van deze bijzondere reisformule!

Onze huurvloot

CAT_1_MAIN

Categorie 1 VAN

Categorie 1 - Livingstone

seat4

bed2

Categorie 2 RELAX

Categorie 2 - JOA 75T

seat4

bed4/5

Categorie 3 COMFORT

Categorie 3 - Kronos 265 TL

seat5

bed4/5

Categorie 4 COMFORT

Categorie 4 - Kronos 284 TL

seat5

bed4/5

Categorie 5 PLUS

Categorie 5 - Challenger 260 Graphite

seat4

bed4

Categorie 6 FAMILY

Categorie 6 - Kronos 274 TL

seat6

bed6

Categorie 7 4x4

Categorie 7 - Randger 4x4

seat4

bed2

Categorie 8 TOP LUXE

Categorie 8 - KRONOS 265 INT

seat4

bed4

URBANO_homepage_separator_red-2

Ultieme vrijheid

Met een gehuurde motorhome heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Of je nu de rustige charme van de natuur wil ervaren, historische steden wil verkennen of gewoon wilt ontspannen op prachtige campings, de keuze is aan jou. Geniet van de vrijheid om te reizen zonder beperkingen, en creëer onvergetelijke herinneringen op de meest pittoreske plekken.

560 4x4_5613_med
560 4x4_6113_med

Comfortabel reizen

Een motorhome biedt het comfort van jouw eigen huis, zelfs wanneer je onderweg bent. Met slaapplaatsen, een keuken, een badkamer en een woonruimte heb je alles bij de hand. Geniet van het gemak van jouw eigen privéruimte, waar je kan ontspannen, koken en genieten van quality time met jouw reisgezelschap.

Flexibiliteit in planning

Met een motorhome hoef je je geen zorgen te maken over het boeken van accommodaties of het volgen van strakke schema's. Je kan jouw reisroute aanpassen naar jouw eigen wensen en spontane beslissingen nemen. Zie je een prachtige plek die je wil verkennen? Stop gewoon en geniet ervan! Deze flexibiliteit geeft jou de mogelijkheid om volledig in het moment te leven en het meeste uit jouw reiservaring te halen.

flex_planning
reis_Mont_sint_michel_motorhome

Een unieke ervaring

Het huren van een motorhome biedt jou een unieke kans om een andere kant van reizen te ontdekken. Het is niet alleen een manier om te ontspannen en tot rust te komen, maar ook een avontuurlijke reiservaring waarbij je nieuwe plaatsen verkent, andere mensen ontmoet en de schoonheid van de natuur in al haar glorie ervaart. Het is een ervaring die je nog lang zal koesteren.

URBANO_homepage_separator_red-2

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy