Skip to main content

Mobilvetta

mobilvetta_logo
Bekijk alle modellen in detail
URBANO_homepage_separator_red-2
GROTE ONDERSCHEIDING IN DESIGN

Design is altijd een kenmerk geweest van de Mobilvetta-campers.
Design dat doordacht is met aandacht voor sfeer, aandacht voor detail en voor de waarde van materialen. Dit zijn de waarden die de kwaliteit en originaliteit van Mobilvetta-campers garanderen.

Dankzij de evolutie van het design maakte Mobilvetta de weg vrij voor exclusiviteit in campers met unieke, elegante en sportieve modellen, altijd gekenmerkt door zeer persoonlijke en onderscheidende lijnen. Een perfecte combinatie van "Made in Italy" en elegantie.

Al campers worden volledig in Italië ontworpen en gebouwd met constante kwaliteitscontroles in alle productiefasen.
De filosofie is eenvoudig: de juiste balans vinden tussen het industriële en ambachtelijke proces, zorg dragen voor detail, voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en gemak, het merk toevertrouwen aan een professioneel en gemotiveerd distributienetwerk en zorgen voor een eersteklas dienst-na-verkoop.

De belofte die we doen aan onze klanten die voor Mobilvetta kiezen, is om plezier en schoonheid te combineren in unieke campers.
Het plezier van het bezitten van een camper die de uitdrukking is van het beste Italiaanse design, wordt toegevoegd aan de unieke schoonheid om unieke momenten te beleven in het gezelschap van uw dierbaren. Het plezier om te vertrouwen op een merk met een lange ervaring dat gelooft in de schoonheid van technologische innovatie, constant onderzoek en met een grote passie voor kwaliteit.

Een vakantie in het gezelschap van Mobilvetta is een onvergetelijke ervaring: een geweldige manier van reizen die u unieke momenten zal bezorgen met uw dierbaren, exclusief door esthetische en functionele uitmuntendheid, smaak en inhoud, luxe en onderscheiding.

Realisatie van je emotie en het prestige om nog verder te gaan.

URBANO_homepage_separator_red-2

Nieuw: Mobilvetta Admiral Vans

Mobilvetta lanceert zijn ADMIRAL reeks Vans.

Of je vakantie een succes wordt of niet zit vaak in de kleine details. Mobilvetta besteedt daar terecht zeer veel aandacht aan. Want het zijn net deze kleine punten die zorgen dat je campervakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Elk detail maakt deel uit van een uniek verhaal. Jouw verhaal, aan boord van de Admiral.

Deze campers zijn leverbaar in 3 indelingen en afgewerkt in de typische Mobilvetta kwaliteit.

URBANO_homepage_separator_red-2

Mobilvetta interactieve stand

 

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy