Roller TeamRoller Team: een zeer sterk campermerk

Roller Team is een vaste waarde op de Europese campermarkt. Urbano is al meer dan 20 jaar lang de exclusieve invoerder voor deze modellen. Met een uitermate sterke prijs/kwaliteit verhouding weet Roller Team jaar na jaar heel wat klanten te bekoren. Elke reeks staat synoniem voor innnovatie en kwaliteit. De constructiewijze en de afwerking van een Roller Team mag gerust naast veel duurdere modellen staan.

Ontdek onze Roller Team modellen

 

PERFORMANCE

Het meest verbluffende gamma op de markt. Verkrijgbaar in profilé en alkoof op FORD in exclusieve
"Performance Plus by Urbano"

Ontdek de Performance

ZEFIRO
De populaire Zefiro modellen zijn verkrijgbaar in zowel profilé, integraal en alkoof. De Zefiro Performance Plus is totaal vernieuwd voor 2022.

Ontdek de Zefiro

GRANDUCA

De Granduca reeks behoeft geen introductie. Al meer dan 20 jaar is dit een zekere investering in vakantieplezier.
 

Ontdek de Granduca

LIVINGSTONE
De Livingstone is de best verkochte buscamper in Europa en dit niet in het minst door zijn onklopbare prijs kwaliteit verhouding.

Ontdek de Livingstone

 

Waarom nog twijfelen. Kies voor Urbano!
Bij Urbano kan je rekenen op meer dan 40 jaar ervaring in de sector en dat merk je meteen als klant:

  • Wij hebben de beste contacten in de sector waardoor je als klant profiteert van een onvergelijkbare prijs-kwaliteit verhouding
  • Wij staan aan de top inzake productkennis. Onze camper adviseurs gaan daarbij de voor-en nadelen niet uit de weg. Je maakt bij ons in alle vertrouwen de juiste keuze.
  • Onze service stopt niet bij de verkoop. Bij afhaling krijgt je een degelijke opleiding over de werking en het gebruik van je camper.
  • Na verkoop staat onze technische dienst je bij met raad en daad. Zo kan je jarenlang 100% zorgeloos genieten van je camper.

 

Indelingen Roller Team

Overzicht reeks Roller Team

Livingstone

Performance

Zefiro

Interesse?
Contacteer ons