Skip to main content

Autostar

Artboard 1@3x

 

NIEUW! AUTOSTAR VANS DESIGN EDITION

Dit nieuwe gamma is het resultaat van een gezamenlijke "reflectie" tussen AUTOSTAR en de Italiaanse fabrikant van de groep, gespecialiseerd in het uitrusten van campervans, gelegen op een steenworp van de FIAT-fabriek die de DUCATO onderstellen produceert.  Dankzij deze gezamenlijke ontwikkeling heeft het VAN DESIGN EDITION-gamma kunnen profiteren van hun knowhow in combinatie met AUTOSTAR, gespecialiseerd in high-end campers.

Het concept is heel duidelijk: genieten van het comfort van een topcamper binnen de dimensies van een campervan!

Bekijk alle modellen in detail
URBANO_homepage_separator_red-2

Autostar, dat is al meer dan 30 jaar ervaring en innovatie

Deze Franse constructeur heeft zijn wortels in de jaren '70. Toen werd er begonnen met het bouwen van de befaamde Star caravans. In 1985 zagen de eerste motorhomes onder de naam Autostar het daglicht. En meer dan eens heeft de fabrikant uitgepakt met technische innovaties die nadien een begrip zijn geworden in de sector. Concepten zoals de sandwichconstructie en de dubbele bodem werden voor het eerst toegepast bij de Star caravans en Autostar campers.

Ook vandaag staat Autostar op de eerste rij als het gaat om vernieuwing en unieke concepten. Meer en meer merken kopiëren elkaar uit schrik om marktaandeel te verliezen. Autostar doet het anders. Ze gebruiken hun immense ervaring om vernieuwende campers te bouwen. Zowel qua bouwwijze, materiaalkeuze als binnenafwerking durft Autostar uit te pakken met originele oplossingen.

Als pionier van de half-integralen en integralen weet Autostar als geen ander hoe je een geslaagde camper moet bouwen. Kwaliteit en klantentevredenheid staan daarbij voorop.

URBANO_homepage_separator_red-2
privilege_autostar

DESIGN, COMFORT EN KWALITEIT VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

passion_autostar

PREMIUM AFWERKING EN UITRUSTING IN EEN WARME SFEER

prestige_autostar

KWALITATIEVE UITRUSTING IN EEN LUXUEUS ONTWERP

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy