Skip to main content

Bavaria

bavaria_logo_rvb
I741FC-sur-route

Bavaria staat al 20 jaar voor veel meer dan alleen campers. Deze fabrikant ontwikkelt een merk met karakter. Een merk dat aan gepassioneerde en veeleisende klanten een onvergetelijke ervaring wil bieden. Er ze slagen daar wonderwel in. De Bavaria filosofie weerspiegelt zich in volmaakte lijnen, luxe materialen en harmonieuze kleuren. Elke Bavaria camper is een uitnodiging om te reizen. Een uitnodiging om van het leven te genieten.

Recentelijk kreeg het gamma meer dan alleen een nieuwe facelift. Hun campers worden gelanceerd met een duidelijke nadruk op techniek en design.
Het merk versterkt zijn positie in de top 10 van best verkochte merken in Frankrijk. De goed doordachte en ergonomische indelingen maken daarbij het verschil.

Bekijk alle modellen in detail
URBANO_homepage_separator_red-2
Nomade_banner_2022
URBANO_homepage_separator_red-2
Unik_serie_front

 

Kies uw carrosserie, uw indeling, uw opties in
packs of afzonderlijk en configureer uw droom camper zo dat deze perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Klik hier voor de Unik modellen

Nomade_serie_front

 

De Nomade-edities van Bavaria bieden je een all-in pack. Deze bestsellers zijn uitgerust met alle opties nodig om rustig te vertrekken, tegen een competitieve prijs.

Klik hier voor de Nomade modellen

Vans_serie_front_2

De Bavaria campervans zijn een toonbeeld van functionaliteit en praktische oplossingen. De X-edition reeks biedt een all-in prijs met alle opties onmisbaar voor een campervan.

Klik hier voor de Van modellen

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy