Skip to main content

Carpento Caravan

cc_logo_orj
Caravanlandschap

 

 

Bekijk alle modellen in detail

URBANO_homepage_separator_red-2

Op zoek naar een interessante caravan? Urbano stelt jou graag CARPENTO voor!

Met zijn compact ontwerp en een gewicht van minder dan 750 kg gewicht krijg je een ergonomische en esthetische caravan die door elk type voertuig getrokken kan worden. De compacte eyecatcher is ontsproten aan het brein van een industrieel ontwerper met een voorliefde voor reizen. De caravan heeft niet alleen een cool uiterlijk, hij is ook licht van gewicht en dus makkelijk te trekken, ook voor elektrische auto’s.

Vanbuiten oogt de Carpento futuristisch door de opvallende daklijn en het dubbele panoramavenster. Vanbinnen heeft hij een meer retro-achtige look in een taupe kleurstelling die voor een warm effect zorgt. De inrichting bestaat uit watervaste multiplex uit populierenhout en bekleding van velours, dit resulteert in een gezellige, warme look! De opbouw bestaat uit een gladde beplating van polyester, die hagelbestendig is.

De Carpento caravan is er in drie maten: de 310, de 360 en de 410. Dat is ook meteen de lengtemaat van de opbouw zonder dissel. Voor de lengte mét dissel tel je er nog 1,10 meter bij op.

Meer info? Stuur ons een mail!

Carpento-ontheroad
Carpento-interieur

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy