Eura MobilEen nieuwe topreeks voor 2023:
Eura Mobil Vans


Het doel bij de ontwikkeling van deze campervans van Eura Mobil was de camperliefhebbers iets speciaals aan te kunnen bieden.
Onze Premium campervans zijn vooral het resultaat van klassiek vakmanschap uit een productielijn speciaal ingericht voor deze nieuwe reeks.
Moderne techniek gecombineerd met jarenlange ervaring van onze specialisten resulteren in praktische en comfortabele campervans. 

Binnenkort meer info...

 

Eura Mobil: het beste uit Duitsland

De unieke bouwwijze (die binnen een paar jaar door anderen zal worden gekopieerd) speelt daarin natuurlijk een grote rol. Ook de rijkelijke uitrusting weet veeleisende gebruikers te overtuigen. Eura Mobil is niet alleen vooruitstrevend op het vlak van opbouw en materialen. De interieurs stralen pure klasse uit. De basisuitrusting staat zonder discussie op het niveau dat u van dergelijke camper mag verwachten. Kortom, Eura Mobil is een Duitse premium camper die zijn gelijke niet kent!


10 jaar garantie

De „Eura Mobil Sealed Structur“ biedt klanten talloze voordelen: Hoge betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en lagere verzekeringspremies zijn overtuigende argumenten voor de Eura Mobil-carrosserieën. Voor het tienjarige „jubileum“ verlengt Eura Mobil daarom de dichtheidsgarantie op onze carrosserieën van zes tot tien jaar.

 

Voortrekker inzake innovaties

Wat de concurrenten als innovatie vieren, viert bij Eura Mobil nu al zijn 15 jarig jubileum. Al sinds  2006 gebruik Euramobil tegen rot beschermde carrosserieĂ«n zoals glasvezelversterkte kunststof (GVK) met houtvrije wanden. Ook vandaag is Eura Mobil het voorbeeld voor de moderne carrosserietechniek in de camperbouw geworden.

 

Unieke bouwwijze

Tot op de dag van vandaag past geen andere serieproducent de lijmtechniek toe in het productieproces. De voordelen van schroefloze verbindingen: een torsievrije en daarmee geluidsarme carrosserie met eersteklas dichtheidseigenschappen. Betere weerstand tegen hagel, omgevingsinvloeden en slijtage.


Activa one

Een woonruimte zo ruim voor een alkoof met een lengte van slechts 5,99 meter - het is een echt  wonder. Met de Activa One 570 HS vindt een klassieke installatie achterin plaats die de traditionele voordelen van dit ontwerp met nieuwe ideeĂ«n versterkt.
 

 

Profilé T/RS

De halfintegralen van Eura Mobil zijn verkrijgbaar met of zonder paviljoenbed.
(Met paviljoenbed = RS reeks, zonder paviljoenbed = T reeks). Deze modellen worden op dezelfde wijze gebouwd als de integraalmodellen en zijn dus synoniem voor een hoogwaardige afwerking.

INTEGRA LINE

Elke camper die door Eura Mobil wordt vervaardigd is ook effectief gemaakt in de fabriek in Duitsland. In tegenstelling tot andere fabrikanten zijn er geen vestigingen in bijvoorbeeld Slovenië of Polen. Dat betekent dat je dus een motorhome krijgt die echt helemaal "Made in Germany" is.

INTEGRA

De Eura Mobil Integra is het neusje van de zalm. Een Duitse topklasse integraal met een bloedmooie afwerking en rijkelijke uitrusting. Wie met minder geen genoegen neemt zal zeker verwend worden door deze parel van techniek en verfijnde afwerking.
 

Meer info...

Indelingen Eura Mobil

Overzicht reeks Eura Mobil

Interesse?
Contacteer ons