Eura Mobil


 

Eura Mobil: het beste uit Duitsland

De unieke bouwwijze (die binnen een paar jaar door anderen zal worden gekopieerd) speelt daarin natuurlijk een grote rol. Ook de rijkelijke uitrusting weet veeleisende gebruikers te overtuigen. Eura Mobil is niet alleen vooruitstrevend op het vlak van opbouw en materialen. De interieurs stralen pure klasse uit. De basisuitrusting staat zonder discussie op het niveau dat u van dergelijke motorhome mag verwachten. Kortom, Eura Mobil is een Duitse premium motorhome die zijn gelijke niet kent!

Uit meer dan 100 motorhomemerken haalt Eura Mobil in Duitsland drie keer het podium in 2019!10 jaar garantie

De „Eura Mobil Sealed Structur“ biedt klanten talloze voordelen: Hoge betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en lagere verzekeringspremies zijn overtuigende argumenten voor de Eura Mobil-carrosserieën. Voor het tienjarige „jubileum“ verlengt Eura Mobil daarom de dichtheidsgarantie op onze carrosserieën van zes tot tien jaar.

 

Voortrekker inzake innovaties

Wat de concurrenten als innovatie vieren, viert bij Eura Mobil reeds nu een 10 jarig jubileum. Al sinds  2006 gebruik Euramobil tegen rot beschermde carrosserieĂ«n zoals glasvezelversterkte kunststof (GVK) met houtvrije wanden. Ook vandaag is Eura Mobil het voorbeeld voor de moderne carrosserietechniek in de camperbouw geworden.

 

Unieke bouwwijze

Tot op de dag van vandaag past geen andere serieproducent de lijmtechniek toe in het productieproces. De voordelen van schroefloze verbindingen: een torsievrije en daarmee geluidsarme carrosserie met eersteklas dichtheidseigenschappen. Betere weerstand tegen hagel, omgevingsinvloeden en slijtage.


Activa one

Een woonruimte zo ruim voor een alkoof met een lengte van slechts 5,99 meter - het is een echt  wonder. Met de Activa One 570 HS vindt een klassieke installatie achterin plaats die de traditionele voordelen van dit ontwerp met nieuwe ideeĂ«n versterkt.
 

Meer info...

Profilé T/RS

De halfintegralen van Eura Mobil zijn verkrijgbaar met of zonder paviljoenbed.
(Met paviljoenbed = RS reeks, zonder paviljoenbed = T reeks). Deze modellen worden op dezelfde wijze gebouwd als de integraalmodellen en zijn dus synoniem voor een hoogwaardige afwerking.

Meer info...

INTEGRA LINE

Elke motorhome die door Eura Mobil wordt vervaardigd is ook effectief gemaakt in de fabriek in Duitsland. In tegenstelling tot andere fabrikanten zijn er geen vestigingen in bijvoorbeeld Slovenië of Polen. Dat betekent dat je dus een motorhome krijgt die echt helemaal "Made in Germany" is.

Meer info...

INTEGRA

De Eura Mobil Integra is het neusje van de zalm. Een Duitse topklasse integraal met een bloedmooie afwerking en rijkelijke uitrusting. Wie met minder geen genoegen neemt zal zeker verwend worden door deze parel van techniek en verfijnde afwerking.
 

Meer info...

Indelingen Eura Mobil

Overzicht reeks Eura Mobil

Activa One

Contura

Integra

Integra Line

Profila T/RS

Interesse?
Contacteer ons