Skip to main content

Eura Mobil

euro_mobil_logo
em-header-integra-24-768x420

Op zoek naar een topklasse Duitse camper? Zoek niet verder. Eura Mobil is het allerbeste uit Duitsland met zijn unieke bouwwijze, innovatieve oplossingen en luxe afwerking.

De unieke bouwwijze (die binnen een paar jaar door anderen zal worden gekopieerd) speelt daarin natuurlijk een grote rol. Ook de rijkelijke uitrusting weet veeleisende gebruikers te overtuigen. Eura Mobil is niet alleen vooruitstrevend op het vlak van opbouw en materialen. De interieurs stralen pure klasse uit. De basisuitrusting staat zonder discussie op het niveau dat u van dergelijke camper mag verwachten. Kortom, Eura Mobil is een Duitse premium camper die zijn gelijke niet kent!

Bekijk alle modellen in detail
URBANO_homepage_separator_red-2

10 jaar garantie

De „Eura Mobil Sealed Structure“ biedt klanten talloze voordelen: Hoge betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en sterke garantievoorwaarden zijn overtuigende argumenten voor de Eura Mobil-modellen. De fabrikant geeft daarom een dichtheidsgarantie van 10 jaar op de opbouw.

Voortrekker inzake innovaties

Wat de concurrenten als innovatie vieren, viert bij Eura Mobil nu al bijna zijn 20 jarig jubileum. Al sinds 2006 gebruik Euramobil tegen rot beschermde carrosserieën zoals glasvezelversterkte kunststof (GVK) met houtvrije wanden. Ook vandaag is Eura Mobil het voorbeeld voor de moderne carrosserietechniek in de camperbouw geworden.

Unieke bouwwijze

Tot op de dag van vandaag past geen andere serieproducent de lijmtechniek toe in het productieproces. De voordelen van schroefloze verbindingen: een torsievrije en daarmee geluidsarme carrosserie met eersteklas dichtheidseigenschappen. Betere weerstand tegen hagel, omgevingsinvloeden en slijtage.

URBANO_homepage_separator_red-2
panorama

Activa one

AONE_01

 

Een woonruimte zo ruim voor een alkoof met een lengte van slechts 5,99 meter - het is een echt wonder. Met de Activa One 570 HS vindt een klassieke installatie achterin plaats die de traditionele voordelen van dit ontwerp met nieuwe ideeën versterkt.

Profilé T/RS

EM_06

 

De halfintegralen van Eura Mobil zijn verkrijgbaar met of zonder paviljoenbed (met paviljoenbed = RS reeks, zonder paviljoenbed = T reeks). Deze modellen worden op dezelfde wijze gebouwd als de integraalmodellen en zijn dus synoniem voor een hoogwaardige afwerking.

INTEGRA LINE

IntegraPur_01-1

 

Elke camper die door Eura Mobil wordt vervaardigd is ook effectief gemaakt in de fabriek in Duitsland. In tegenstelling tot andere fabrikanten zijn er geen vestigingen in bijvoorbeeld Slovenië of Polen. Dat betekent dat je dus een motorhome krijgt die echt helemaal "Made in Germany" is.

INTEGRA

890_QB_2019

 

De Eura Mobil Integra is het neusje van de zalm. Een Duitse topklasse integraal met een bloedmooie afwerking en rijkelijke uitrusting. Wie met minder geen genoegen neemt zal zeker verwend worden door deze parel van techniek en verfijnde afwerking. Meer info >

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy