Skip to main content
Gelderland, de pittoreske provincie in Nederland waar mijn schoonmoeder woont, is ook de thuisbasis van ACSI, een van de toonaangevende campingspecialisten van Europa. Daarnaast bevindt zich in Gelderland de grootste kampeerwinkel van Europa, Obelink, een paradijs voor elke kampeerliefhebber.

Wat maakt Obelink in Winterswijk zo speciaal? Allereerst het indrukwekkende winkeloppervlak met het grootste assortiment kampeerartikelen in Europa,  waar je het echte kampeergevoel kunt ervaren. Bevlogen en enthousiaste medewerkers delen op een vriendelijke en behulpzame manier hun uitgebreide expertise en kennis. Daarnaast biedt Obelink professionele partners de kans om producten te verkopen die aansluiten op hun assortiment. Als deelnemer aan het partnerprogramma profiteer je van hun marketinginspanningen en de miljoenen bezoekers die jaarlijks hun winkel en websites bezoeken. 

obelinkDeze mix van expertise en klantgerichtheid is al zes decennia de drijvende kracht achter hun succes en maakt Obelink tot dé specialist in kamperen & outdoor.

Naast een bezoek aan dit onovertroffen kampeercentrum heeft Gelderland prachtige natuur waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Denk aan stille dijkjes, oude rivierstrangen met trekpontjes en struinen door de uiterwaarden. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers! Maar dat is niet alles: het gebied kent ook een rijke cultuurhistorie en er zijn mooie fietsroutes uitgestippeld langs openbare kunst en historische plekken. Elk seizoen heeft zo zijn bekoring, maar de zomer is toch wel één van de meest favoriete seizoenen hier op ’t Gelders Eiland! De natuur trakteert ons op bloemrijke bermen en weideranden, groene akkers, druk kwetterende vogelfamilies en loom herkauwende koeien in de wei. 


Op ongeveer een uurtje rijden van Obelink bevindt zich ACSI, een toonaangevende specialist op het gebied van kamperen in Europa.

ACSI-2ACSI is vooral bekend onder camperaars vanwege hun jaarlijkse CampingCard, waarmee je tot 60% kunt besparen op duizenden geïnspecteerde campings in Europa. Daarnaast biedt ACSI ook de handige camperplaatsengids, die een waardevolle bron van informatie is voor camperreizigers. Bovendien is ACSI uitgever van het tijdschrift Freelife, boordevol kampeerinformatie, en organiseren kampeerreizen en kant-en-klare kampeeraccomodaties.

De producten en diensten van ACSI worden geleverd door een nog steeds groeiend, enthousiast team. Op het hoofdkantoor in Andelst zijn meer dan 150 mensen werkzaam. Daarnaast gaan er ruim 350 inspecteurs, beheerders en reisleiders voor ACSI op pad in heel Europa.

Een heerlijk weekendje de zon zien zakken aan de Bijland of in de Rijn, met een lekker hapje en drankje binnen handbereik, doet echt deugd. Wat wil een mens nog meer? Zon, water, strand en onze camper: het is allemaal binnen handbereik!

Bartolo Belga
Post by Bartolo Belga
2-jul-2024 7:28:45
Als wereldreiziger, journalist en Internetpionier heb ik heel wat onontgonnen terreinen en nieuwe technologieën verkend in binnen- en buitenland. Ik leef mijn leven elke dag zoals ik een berg zou beklimmen. Af en toe een blik op de top houdt het doel voor ogen, maar vanuit elk nieuw uitkijkpunt zijn er veel mooie taferelen te zien. Ervaring is niet wat iemand overkomt. Het is wat iemand doet met wat hem overkomt.

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy