Skip to main content

Ontdek een van Europa's meest bekende kampeerorganisaties: ACSI. Al sinds 1965 helpt deze dienstverlener kampeerliefhebbers en camperaars om hun favoriete manier van reizen te beleven.

Met een uitgebreid aanbod, inclusief de gerenommeerde ACSI CampingCard & Camperplaatsengids, biedt ACSI speciale faciliteiten voor camperreizen. Ook populair is de jaarlijkse kortingskaart met vaste en voordelige tarieven per nacht. Informatie is beschikbaar via papieren gidsen, via apps of gecombineerd.

De meest gebruikte kortingskaart in Europa is de jaarlijkse CampingCard ACSI. Ook camperaars kunnen genieten van dit bekende voordeel tijdens het laagseizoen op meer dan 3.000 campings in 23 Europese landen. Elke camping is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door een ACSI-inspecteur, herkenbaar aan het blauwe CampingCard ACSI-logo. Met kortingen tot wel 60% en soms zelfs met extra voordelen. 

Het laagseizoen loopt van januari tot april en van oktober tot december, maar dit kan variëren per land en periode. Daarom zijn kortingen tijdens het tussenseizoen (mei, juni, september) niet uitgesloten. Het is verstandig om dit vooraf te controleren bij de deelnemende campings.

Voor camperaars biedt het gebruik van handige filters zoals ‘camper toegestaan’ een zekerheid dat er passende faciliteiten beschikbaar zijn. Naast de ruime keuze uit meer dan 3.000 ACSI-geïnspecteerde campings, kunnen camperaars profiteren van een uitgebreid overzicht van 9.000 camperplaatsen die zijn gecontroleerd door de partner Facile Media, de uitgever van Camperstops.

Er zijn 3 handige formules voor camperaars:

-De ACSI CampingCard & Camperplaatsengids als abonnement
-De ACSI CampingCard & Camperplaatsengids als éénmalige aankoop
-De ACSI CampingCard & Camperplaatsengids digitaal

Andere ACSI-gidsen: Europa, Frankrijk, Klein & Fijn kamperen en Zuid-Europa.

De prijzen variëren afhankelijk van titel en verkoper. Verschillende ACSI-titels zijn verkrijgbaar bij Urbano! Kom langs of informeer even naar je favoriete titel.

Zo werken de ACSI-apps.

Een overzicht van andere boeiende apps hebben we hier gebundeld.

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:18:44

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy