Skip to main content
De Lange Tocht is een initiatief van kankeronderzoeker Johan Swinnen, gericht op het ondersteunen van kankerpatiënten door middel van loopacties en concrete projecten. Kanker heeft een diepgaande impact, zowel op de patiënt als op hun omgeving. Johan Swinnen draagt bij aan deze gemeenschap door middel van zijn kankeronderzoek, loopacties, boeken en lezingen. Hij streeft ernaar kankerpatiënten een bron van hoop, verbondenheid en stabiliteit te bieden waar ze vaak naar verlangen.

Johan is biochemicus van opleiding en verbonden aan het Leuven Kankerinstituut van de KU Leuven. Hij staat aan het hoofd van het Laboratorium voor Lipidenmetabolisme en Kanker, waar hij samenwerkt met een team van jonge onderzoekers om verbeterde behandelingen voor kanker te ontwikkelen.

Geef kankerpatiënten en hun naasten hoop, verbondenheid en houvast. Draag bij door een hou(t)vastje te dragen, Johans boeken te lezen of een van zijn lezingen bij te wonen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de projecten die we ondersteunen.

Je kan Johans kankeronderzoek steunen met een gift op de giftenrekening van de KU Leuven BE45 7340 1941 7789 met vermelding van de gestructureerde mededeling 400/0015/72146. De KU Leuven reikt fiscale attesten uit voor giften vanaf 40 euro.

langetochtMeer informatie op https://sitemn.gr/JohanSwinnen/hout-me-vast/ 

Contactgegevens
E-mail: info@delangetocht.be 

Heb je zelf ook een prachtig idee of een initiatief dat in aanmerking komt voor sponsoring? Voordat je contact met ons opneemt, kun je hier alvast nagaan of we een win-win situatie kunnen creëren voor jouw idee of initiatief.

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
2-jun-2024 11:38:53

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy