Skip to main content

Carthago

carthago_logo

 

Ook in 2024 is Urbano jouw Carthago specialist!

Bij Urbano hebben we altijd lopende bestellingen waardoor je camper snel leverbaar is én je bovendien nog de mogelijkheid hebt om je Carthago op maat samen te stellen. 

Wil je meer info of een afspraak maken? Contacteer ons vrijblijvend!

banner_2022_carthago-1

 

 

Bekijk alle modellen in detail
URBANO_homepage_separator_red-2

Hoe Carthago zich onderscheidt van de concurrentie

Extra brede carrosseriedeuren

 

Alle Carthago series hebben nieuwe en extra brede carrosseriedeuren. En dit tot maar liefst 63 cm. In de c-compactline, c-tourer en chic c-line reeks kunt u zich verheugen op de XL carrosseriedeur "premium two 2.0". De XL carrosseriedeur "Safetyluxe" wordt gebruikt in de series chic e-line/s-plus en liner-for-two.

 

Xl-Deur-chic-c-line
Xl-Deur-Deluxe-chic-c-line

 

De nieuwe standaard XL carrosseriedeur "premium two 2.0" heeft een dubbele vergrendeling, een aantrekkelijke binnenbekleding en een extra brede portierruit met verduisteringsplissé. Het vliegengordijn rolgordijn is onzichtbaar geïntegreerd in het meubilair en houdt insecten buiten. Op verzoek zijn de motorhomes ook leverbaar met centrale vergrendeling voor de opbouwdeur en de standaarddeur van de bestuurderscabine.

 

De XL-carrosseriedeur "Safetyluxe" daarentegen heeft naast de bovengenoemde voordelen nog andere voordelen te bieden: extra sterke en stabiele deur, drie zeer stabiele parallellogramstalen scharnieren, "coming home"-functie en centrale vergrendeling voor cabine- en carrosseriedeur, buiten- en rolgaragekleppen.

 

 

Met de "Safetyluxe"-versie krijgt u het optionele "luxe carrosseriedeur"-pakket met nog meer voordelen:
een elektrische sluithulp voor geruisloos sluiten en extra LED verlichting in het deurvenster voor de "coming & leaving home" functie. Bovendien kunt u de deur zonder sleutel openen en sluiten met behulp van een RFID-chip. En met de elektrische ondersteuning voor het openen van de deur van binnenuit en van buitenaf, kunt u de deur nog gemakkelijker openen. Dit betekent veiligheid en gebruiksgemak op het hoogste niveau.

 

In onze video laten we u zien hoe de opties werken:

URBANO_homepage_separator_red-2

Nieuwe multimediasystemen

media_DAB_Carthago
Dashboard_Fiat_2022_Carthago_2

Er is ook gezorgd voor entertainment op hoog niveau, aangezien twee nieuwe multimediasystemen van Pioneer zijn toegevoegd als alternatief voor het aanbod van de basisvoertuigfabrikant Fiat. Een daarvan is de moniceiver met DAB+ radio en 6,8" schermdiagonaal. Het andere is het ultramoderne multimediasysteem met een schermdiagonaal van 9", inclusief navigatie, routegeleiding voor campers en DAB+, naast tal van andere functies zoals de praktische draaiknop voor het volume of een display technologie met hoge resolutie zoals die van moderne smartphones.

 

 

Daarnaast is er een volledig vernieuwd Fiat-dashboard met een nieuw stuurwiel, instrumentencluster, multimediasysteem, design versnellingspook, automatische klimaatregeling en dubbele USB-aansluiting. Aantrekkelijke extra's zoals het digitale combi-instrument met kleurendisplay, het multifunctionele lederen stuurwiel, het 10"-multimediasysteem inclusief navigatie en routegeleiding voor campers en DAB+ zijn als pakket verkrijgbaar. Ook de hulpsystemen profiteren van de innovaties: Voor het modeljaar  wordt ons rijassistentiepakket Fiat Semi-Integrated uitgebreid met drie extra assistentiesystemen - adaptieve cruise control, intelligente snelheids -en attentieassistent voor nog meer veiligheid op de weg.

URBANO_homepage_separator_red-2

C-Compactline Super-Lightweight

De C-Compactline Super-Lightweight blijft ook dit jaar slank en licht, zonder enig compromis! Optioneel kunt u de vijf modellen krijgen met een spanningsomzetter van 12 V naar 230 V met 1800 watt vermogen. In het nieuwe Kitchen/Coffee-pakket wordt het gecombineerd met een koffiecapsule-apparaat.

 
2021_tourer-141-LE_Kaffeemaschine-Detail
URBANO_homepage_separator_red-2

C-Tourer Lightweight/Comfort

De C-Tourer krijgt enkele nieuwe details voor de modeljaar verandering. Vanbuiten heeft hij nu een nieuw standaard radiatorrooster met horizontale chromen stangen, dat nog beter harmonieert met het hele front en samen met de optionele full-LED koplampen een echte blikvanger is.

Front_View_Carthago_2022-1

Met het nieuwe designpakket "Exterieur" verschijnt de Carthago C-Tourer I op verzoek nu nog exclusiever en individueler. Het bestaat uit de exclusieve Carthago Full-LED koplampen, mistlampen met chroom applicaties, het verlengde exterieur decor "exterieur line" en de motorkap design "Liner" als een visueel verlengstuk van de voorruit.

Front_View_Carthago_2022-1
Kitchen_C-Tourer_1

In het interieur heeft de kitchenette van sommige modellen een aparte afvalbak met een aparte hygiënische ruimte. Optioneel wordt deze serie geleverd met een spanningsomvormer van 12 V naar 230 V met een vermogen van 1800 watt. In het nieuwe "Keuken/Koffie"-pakket wordt het gecombineerd met een koffiecapsule-apparaat. In het model I 149 LE kunt u zich verheugen op hoogwaardige chromen profielen en chromen afdekkingen op de railglijders van de douchedeuren.

De twee gedeeltelijk geïntegreerde modellen T 145 DB H en T 148 LE H hebben niet alleen een nieuwe meubelarchitectuur, maar ook de praktische, uitdraaibare schoenenkast in het zitbankonderstel met opbergsysteem voor maximaal vier paar schoenen, die u al kent van de andere C-Tourer-modellen. Bovendien hebben deze twee modellen het populaire en praktische aanrecht tussen de keuken en de L-vormige zitgroep voor meer opbergruimte en als visueel hoogtepunt in de camper.

Salon_C_Tourer
URBANO_homepage_separator_red-2

Chic E-Line / Chic S-Plus

 

De series chic e-line en chic s-plus zijn nu voorzien van de "Safetyluxe" opbouwdeur en van een nieuw systeem voor de bevestiging van de jaloezieën en rolgordijnen voor een gemakkelijkere bediening. De herziene douche biedt nog meer badplezier. De nieuwe planchetten zijn praktisch, de douchebak elegant en de herziene, van achteren verlichte hoekzuil in een donkere granietoptiek. De douchewand in marmerdessin, inclusief aangenaam aanvoelende kapstokhaken, harmonieert hiermee. Bovendien hebben de ramen in de slaapkamer van de eenpersoonsbed modellen nieuwe bekledingen van kunstleer.

csm_2021_wohBadkamer_XL_Carthago_2022

Liner For Two

 

De Liner For Two wordt ook verfijnd voor het nieuwe modeljaar. Naast de elegante deurbekleding van de opbouwdeur XL kunt u zich verheugen op de aanpassing in de badkamer, zoals bij de Chic E-Line/ Chic S-Plus. Bovendien profiteert het assortiment van een nieuw bevestigingssysteem voor de vouwgordijnen en jaloezieën.

 

 

2020_liner-for-two-53-FIAT_Sitzgruppe-v-kueche

Bekijk alle modellen in detail

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy