Carthago


KIES VOOR DE ERVARING VAN URBANO

Kiest u voor Carthago dan kiest u voor kwaliteit. U verwacht dan ongetwijfeld ook dat uw dealer u een perfecte service voor én na de verkoop zal leveren. Al sinds 2004 is Urbano Motorhomes verdeler voor Carthago. Om die hoogwaardig service te kunnen bieden beschikken onze mensen over een degelijke opleiding en vooral een pak ervaring. Wij kunnen daarom altijd net iets meer. Wij maken voor U het verschil met onze service en ons Carthago onderhoud, niet met de oppervlakte van onze showroom.

Een motorhome is een flinke investering. Vandaar dat wij vinden dat u uw Carthago beter à la carte samenstelt. Er zijn heel wat mogelijkheden en opties om uw Carthago volgens uw wensen te personaliseren. Wij houden het daarom bij een beperkt aantal stockmodellen en laten u de ruimte om uw droommotorhome samen te stellen. Onze zeer ervaren verkoopsadviseurs helpen u graag verder!


DUITSE TOPKLASSE MOTORHOME

Motorhomes van Carthago zijn een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoogste functionaliteit en topklassetechniek. In een Carthago voelt u zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Carthago kunt u vertrouwen – te allen tijde, waar u ook bent en dat het hele jaar door. Elk afzonderlijk model is tot in het detail doordacht en herkenbaar aan de eersteklas materialen en hoogwaardige verwerking. En niet op de laatste plaats is in elke Carthago kampeerauto de ervaring van meer dan 30 jaar kampeerautofabricage terug te vinden – dat merkt u aan alles.

Carthago eigenaars laten van zich horen: zij beoordelen hun voertuigen bij de jaarlijks plaatsvindende enquêtes van toonaangevende vaktijdschriften steeds weer met de hoogste waarderingen. Ook dit jaar hebben de lezers hun oordeel weer uitgesproken: "Koning Klant Award" van het Duitse tijdschrift Reisemobil International: de eerste plaats in de luxeklasse wordt bezet door Carthago.

Ook bij de promobil lezersenquête werden aan meerdere modellen topscores verleend. Een absolute innovatie is het voor het eerst in onze branche verleende TÜV-certificaat voor gekeurd rijcomfort. De Carthago Chic c-line kreeg bij drie van de vijf testcriteria de maximale score toebedeeld en in twee verdere testdisciplines de beoordeling "bovengemiddeld goed". Een resultaat dat voor zichzelf spreekt. Overtuig u van de fascinatie voor Carthago kampeerauto's en maak de reis van uw leven!

Wist U dit?

Voor de aankoop van uw nieuwe Carthago motorhome bent u bij Urbano in goede handen! Onze verkoopadviseurs hebben een grondige opleiding gevolgd bij Carthago in Duitsland. Op die manier kunnen zij u perfect informeren en samen met u op zoek gaan naar de motorhome die het best aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Indelingen Carthago

Overzicht reeks Carthago

C-Compactline

C-Tourer I

C-Tourer T

Chic C-Line I

Chic E-Line

Liner for two

Interesse?
Contacteer ons