Skip to main content

Werkplaats

Bij Urbano maken we het je graag gemakkelijk!

Een afspraak voor de werkplaats kan je nu snel en efficiënt vastleggen met ons online systeem!

Maak een afspraak voor de werkplaats
 
 
Werkplaats/atelier OOSTENDE te bereiken op het nummer: +32(0)59/55.40.04
 
Werkplaats/atelier AARSCHOT te bereiken op het nummer: +32(0)16/35.94.44
URBANO_homepage_separator_red-2

HAPPY TO SERVE YOU!

Urbano is jouw betrouwbare reispartner.

Een ervaren technisch team gaat er 200% voor om jouw motorhome nu en in de toekomst in topvorm te houden!

header_atelier-1
URBANO_homepage_separator_red-2
In onze ateliers in Oostende en Aarschot maken we zeven keer het verschil!

 

Meer dan 40 jaar vakkennis

Urbano is begonnen als constructeur van de oerdegelijke 'Freedom' motorhomes. De vakkennis die we daar hebben opgebouwd inzake materialen, opbouw en afwerking nemen we nog alle dagen mee in de praktijk.

 

Ervaren technische ploeg

Onze techniekers werken graag en met veel inzet bij Urbano. We hebben weinig verloop van personeel. Onze mensen beschikken dus over heel veel ervaring. Je kan jouw motorhome met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Elk merk en model is bij ons in professionele handen.

 

Continue opleiding

De wereld van de techniek staat niet stil. Extra opleiding en bijscholing van onze technisch personeel is voor ons evident. Onze mensen gaan ter plaatse bij de fabrikant om ook de laatste technische vernieuwingen onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn er heel wat workshops en opleidingen bij Urbano zelf.

 

Moderne uitrusting

Om goed werk af te leveren is er goed materiaal nodig. Onze ateliers in Oostende en Aarschot zijn daarom uitgerust met alle moderne meetapparatuur. Elke technieker krijgt bovendien al het nodige materiaal ter beschikking om zijn job in optimale omstandigheden uit te voeren.

 

Alles onder één dak

Alle werken gebeuren bij Urbano in eigen huis. Montage van accessoires, herstellingen aan gas, elektriciteit, hout en polyester en dergelijke meer. In Oostende hebben we ook een professionele spuitcabine voor carrosseriewerken. Jouw motorhome in herstelling verlaat dus nooit onze firma en blijft onder de hoede van onze werkplaatsleider.

 

Software ondersteuning

Om onze werkplaatsen efficiënt te laten draaien is een goede organisatie van levensbelang. Urbano investeert al heel wat jaren in software die op maat van onze sector is geschreven. Het werk van de technische ploeg wordt optimaal gepland. Elke specifieke opdracht wordt uitgevoerd door de technieker die daarvoor het meest geschikt is.

 

Samenwerking met andere diensten

Onze werkplaats staat niet op een eiland. Goede communicatie met de verkoopafdeling en dienst-na-verkoop is cruciaal. Zo zorgen we ervoor dat we jouw motorhome perfect kunnen afleveren, onderhouden en herstellen. Op alle afdelingen geldt immers onze slogan “Happy to serve you!”.

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy