Skip to main content

Johnny Penasse is een jonge vijftiger en levensgenieter, geboren en getogen in het prachtige Oostende. Enkele jaren geleden besloot hij mijn geliefde stad te verruilen voor Jabbeke, een charmante deelgemeente van het historische Brugge.

thumbnail_JPZijn levensmotto is simpel: "Wacht niet op het perfecte moment... Maak het moment perfect 😉". Dit motto werd stevig verankerd tijdens een reis langs de kusten van Normandië. Daar zag hij campers opgesteld aan de rand van de rotsen, met een adembenemend uitzicht over het kanaal. Mensen kwamen samen rond tafels, de sfeer was gevuld met gelach en gesprekken.

Het idee van vrijheid en gezelligheid greep hem meteen aan. Hij dacht bij zichzelf: "Als ik met pensioen ben, zal ik ook zo'n camper aanschaffen en genieten van deze momenten." Maar waarom wachten op de toekomst als het heden al zo veel te bieden heeft? Dus ging hij op onderzoek uit, bezocht verschillende camperdealers, en kwam uiteindelijk naar buiten met een bestelorder voor zijn eigen camper.

Gedreven door zijn passie voor campers en reizen, besloot hij zijn ervaringen te delen met anderen. Hij startte met een bescheiden website, die al snel uitgroeide tot het populaire Camperportaal Camperfun. Op dit platform kunnen camperliefhebbers en avonturiers terecht voor tips, verhalen, en inspiratie.

Het is een plek waar mensen samenkomen om hun liefde voor vrijheid, avontuur en gezelligheid te delen.

Hij heeft geleerd om elk moment te koesteren en er het beste van te maken. Met zijn positieve instelling en zijn enthousiasme hoopt hij anderen te inspireren om hetzelfde te doen. Zijn levensmotto blijft levendig in alles wat hij doet. We zijn trots dat we ondertussen alle jaren met hem kunnen samenwerken.

undefined-May-17-2024-01-52-35-5951-PM
 
CAMPERFUN.EU
PENASSE Johnny
Gistelsteenweg 475A
B-8490 Jabbeke
BE 0864.014.632
Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
17-mei-2024 15:52:12

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy