Skip to main content
Heerlijk een huisje aan zee huren, in een hotel verblijven, of kamperen op een gezinsvriendelijke camping? Een overnachting op een camping in Vlaanderen kost gemiddeld ongeveer € 25. De prijzen kunnen echter variëren afhankelijk van het seizoen, de voorzieningen en de locatie van de camping.

Campertoerist_camperplaatsMaar … Wil je ook uit eten, rondje suppen, of misschien een ritje maken in een achtbaan? Vergeet dan niet de tank met brandstof bij te vullen. Vakantie vieren in eigen land in het hoogseizoen betekent niet alleen genieten, maar ook aanzienlijk betalen. België als goedkoop alternatief in de zomermaanden? Die tijden zijn voorbij.

Inmiddels zijn een paar weken in Spanje, Nederland, Frankrijk of Duitsland vaak stukken goedkoper dan een vergelijkbare vakantie in eigen land. We zijn benieuwd naar jullie mening over deze ontwikkeling.

Vlaanderen Vakantieland promoot alvast "kamperen in eigen land".

Heb je de kosten berekend en je vakantieplannen daarop aangepast, of blijf je toch liever in eigen land? We zijn benieuwd naar je keuze. Vul hieronder de poll in. 

 

Hier of elders?

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
6-aug-2024 16:14:34

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy