Skip to main content
ImageBen je klaar met tv via satellietantenne? Wil je je internetervaring verbeteren? Ontdek de Teleco WLT24EX WiFi router - de perfecte combinatie van snelheid, betrouwbaarheid prijs/kwaliteit en gebruiksgemak. Deze router is speciaal ontworpen om aan al je netwerkbehoeften in de camper te voldoen.

Upgrade vandaag nog naar de Teleco WLT24EX Wifi router en ervaar het verschil.

Streamingsdiensten zoals Netflix, Streamz, VTM GO, VRT MAX worden voor jou extra toegankelijk gemaakt. Hierbij geniet je bovendien van talloze extra voordelen. Je kunt moeiteloos meerdere apparaten tegelijk aansluiten, zoals je smartphones, tablets, laptops en smart-tv's, zodat het hele gezin van internet kan meegenieten.

De WLT24EX is een router die werkt op 12V en elk mobiel telefoonsignaal kan omzetten in een wifi-netwerk, zoals je thuis gewend bent. Via een data-simkaart (niet meegeleverd, vraag hiernaar bij je provider) is hij compatibel met alle telefoonbanden (LTE/4G/3G). Daarnaast is hij uitgerust met een wifi-signaalversterkerfunctie en kan daarom een wifi-signaal van buitenaf (bijvoorbeeld van de camping) doorsturen naar binnen in de camper.

WIFI hotspot voor camper

Als je besluit om je camper of caravan op een camping of een plek te zetten waar de 2G-, 3G- of 4G telefoonsignalen redelijk sterk zijn, kies dan voor de eenvoudigste optie:

De WTL24EX Wifi Router set met een High Performance Buitenantenne. Met deze set kun je met je router (voorzien van een geschikte simkaart, niet meegeleverd) de beschikbare mobiele signalen op de plek waar je je camper of caravan hebt neergezet, opvangen en je voertuig omtoveren tot een klein persoonlijk wifi-netwerk. Hierdoor kun je gemakkelijk tot 4 apparaten tegelijk verbinden. Met de WTL24EX Wifi Router ben je dus niet meer afhankelijk van het wifi-signaal dat op de camping wordt verspreid. Dat wifi-signaal kan op bepaalde tijden van de dag zo overladen zijn door andere gebruikers, dat zelfs als je dicht bij de bron bent, je geen verbinding kunt maken.

Waarom een wifi router in uw camper of caravan installeren?

Omdat de WTL24EX Wifi Router een veel hogere gevoeligheid heeft voor 2G-, 3G- en 4G-signalen dan normale mobiele telefoons of Mifi-routers, kan hij een uitstekende wifi-bron worden. Hierdoor kun je diverse apparaten (tablets, smartphones, en andere slimme toestellen zoals smart-tv's, Chromecast, Google Nest, beveiligingscamera's, Victron energy Cerbo GX, enz.) rondom je voertuig verbinden. De op het dak van je voertuig gemonteerde buitenantenne kan bovendien de mobiele signalen in de open lucht ontvangen. Zonder de obstakels die zich normaal in de camper bevinden, zorgt dit voor een hogere signaalsterkte naar de router.

  • Snelle Verbindingen Ervaar verbluffende snelheden tot 150 Mbps, waarmee je zonder onderbrekingen kunt streamen, gamen en werken. Of je nu meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikt of grote bestanden downloadt, de WLT24EX levert een naadloze en razendsnelle internetverbinding.
  • Grote dekking, geen dode hoeken Dankzij de krachtige antenne en de geavanceerde signaalversterkingstechnologie biedt deze router uitstekende dekking in en rondom je camper. 
  • Veilig en betrouwbaar Jouw veiligheid staat voorop. Met ingebouwde beveiligingsfuncties, een firewall en ouderlijk toezicht kun je erop vertrouwen dat je netwerk beschermd is tegen ongewenste indringers.
    • Eenvoudige installatie en beheer De installatie van de WLT24EX is een fluitje van een cent. Met de gebruiksvriendelijke handleiding kun je binnen enkele minuten je netwerk opzetten en beheren. Pas instellingen aan, controleer je netwerkverkeer en los eventuele problemen op, allemaal vanuit de palm van je hand. Kies ervoor om het toestel in een van onze ateliers te laten installeren, dan wordt alles vooraf voor je geconfigureerd, zodat je direct kunt profiteren van ultieme connectiviteit en gebruiksgemak
  • Stijlvol en compact design Naast indrukwekkende prestaties, is deze router ook een lust voor het oog. Met een strak en modern ontwerp past deze router perfect in elke kast zonder veel ruimte in beslag te nemen. Plaats hem waar je maar wilt en geniet van zowel esthetiek als functionaliteit.

Inbegrepen in onze set:

  1. De WLT24EX router 
  2. De TA095 buitenantenne   
  3. TRB4 muurbevestigingsbeugel

Wacht niet langer en upgrade vandaag nog naar de Teleco WLT24EX WiFi Router. Verbeter je internetervaring en geniet van de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid die je verdient tijdens je trip.

Vraag ernaar in onze winkel of mail shop@urbano.be

Yuri Osaer
Post by Yuri Osaer
28-jun-2024 14:43:57
Yuri werkt reeds 2 decennia bij Urbano Motorhomes en is een gerenommeerde expert op het gebied van campers. Yuri's expertise strekt zich uit tot het uitvoeren van geavanceerde technische reparaties. Hij heeft talloze artikelen en handleidingen geschreven die worden geprezen door zowel beginners als doorgewinterde camperliefhebbers.

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy