Skip to main content
De Campspace community groeit als bamboe. Dankzij hun hosts kunnen ze iedereen die aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen een passende buitenervaring aanbieden. Campspace faciliteert mensen die hun buitenplek willen delen met de nieuwe bewuste reiziger. Dit doen ze voor een gelukkigere en gezondere community én aarde.

Europa's #1 voor overnachting in de natuur.

Door verborgen buitenplekjes dichtbij huis aan te bieden maken ze toerisme duurzaam en voorzien ze in de wensen van de nieuwe generatie reizigers. Zij die hongerig zijn naar unieke ervaringen en herinneringen, zonder hierbij de planeet en lokale community's te beschadigen.

HomeCamper en Campspace bundelen de krachten.

paalkampingDoor samen te werken, combineren ze hun krachten om buitenliefhebbers meer keuzes, betere diensten en onvergetelijke momenten te bieden. Met deze fusie zijn boekingen bij hun gecombineerde aanbod nu eenvoudiger dan ooit. 

Of je nu droomt van een knus kampeerterrein op het Franse platteland, een schilderachtige plek in Vlaanderen of een adembenemende locatie in Duitsland, met meer dan 75.000 plekken in meer dan 45 landen hebben ze voor ieder wat wils.

De weg vooruit voor de nieuw gecombineerde outdoor community omvat het integreren van de sterke punten van beide platforms om een naadloze en uitgebreide service te creëren voor verhuurders en gasten. Dit zal het verenigen van de platforms inhouden, het combineren van het uitgebreide netwerk van fantastische verhuurders en het stroomlijnen van de boekingsprocessen. 

Voor de verhuurders biedt deze grote stap talrijke voordelen. Ze zullen nu toegang hebben tot een grotere pool van potentiële gasten, dankzij de gecombineerde gebruikersbasis van zowel HomeCamper als Campspace.

Het grootste netwerk van unieke overnachtingen

tentjeGasten zullen een uitgebreidere keuze aan op. in heel Europa hebben. Ze kunnen verwachten een grotere verscheidenheid aan unieke en exclusieve natuurplekken te ontdekken, van afgelegen plattelandslocaties tot charmante tuinen. Bovendien heeft de fusie tot doel de kwaliteitsnormen voor alle vermeldingen te verbeteren, zodat gasten plezierige en memorabele outdoor verblijven kunnen hebben met hun vrienden en familie.

Voor meer informatie kan u terecht op https://campspace.com/nl

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
9-jul-2024 19:15:26

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy