Skip to main content

Bij Urbano kleuren we graag buiten de lijntjes. Ben je op zoek naar onconventionele modellen die passen bij jouw wereld van sport en avontuur? Zoek niet verder. Ontdek onze exclusieve collectie met modellen die net dat beetje extra bieden: qua stijl en prestaties, luxe en wendbaarheid. Vind jouw perfecte match en verrijk je avonturen met Urbano.

Op zoek naar een camper die alle seizoenen aankan? Maak kennis met de Randger R 560, een super geïsoleerde camper met een 4x4 aandrijving en ultiem bestuurderscomfort. Deze camper biedt het beste van beide werelden voor zomer- en wintervakanties. Dankzij zijn een uniek isolatieconcept en een robuuste 4x4 aandrijving is de Randger R 560 de ideale keuze voor avontuurlijke reizigers.

Randger     560-4x4_4274_med

De Xtura van Euramobiel heeft niet voor niets twee prestigieuze innovatie awards gewonnen, toegekend door toonaangevende caravan- en camperexperts in Europa. Geniet van grenzeloze avonturen met zijn vierwielaandrijving. En dankzij de krachtige lithium-accu en technische voorzieningen zoals een compressorkoelkast en omvormer, ervaar je maximale autonomie en onafhankelijkheid tijdens je reizen.

header-xtura-2

Ben je een motorrijder, wielerfanaat, duiker of quadrijder? Dan is een praktische en ruime garage in je camper onmisbaar. Het Kronos Performance 290 M model biedt een indrukwekkende garage met een opening van 1,32 meter bij 1,37 meter, waardoor je over een zeer royale ruimte beschikt. Daarnaast biedt het flexibel instelbare bed extra mogelijkheden tijdens het laden en lossen.

Roller_Team_Kronos-290M_modeljaar2021-1

Op zoek naar een compacte en wendbare camper die uitblinkt? Ontdek de Challenger X 250. Niet alleen biedt deze camper gemak en efficiëntie tijdens het rijden, maar ook een ruim interieur met alle comfort. Daarnaast kun je de laadruimte moduleren en de dressing aanpassen.

X250  

Een vlaggenschip, een juweel van knowhow en expertise en voorzien van uitmuntende technologieën ... Woorden schieten tekort om deze droom, deze Notinliner 940G te beschrijven. Laat de cijfers voor zich spreken: een indrukwekkende lengte van 9 meter, een maximaal gewicht van 7,49 ton en een watervoorraad van 360 liter. Het is dan ook geen verrassing dat er zelfs ruimte is in de garage voor een kleine auto.

Notinliner 940G

 

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:08:29

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy