Skip to main content

Verrijk je reiservaring in Duitsland en Oostenrijk door buiten de gebaande paden te treden en met je camper te overnachten op lokale landbouwbedrijven. Ontdek er de ongerepte natuur en proef er van authentieke en verse producten.

Met meer dan 1.500 gastverblijven in Duitsland (opgericht in 2013) en 500 in Oostenrijk (opgericht in 2020), kun je genieten van gastvrijheid en unieke, regionale streekproducten, vers bereid op hun eigen terrein. 

Ontdek het reilen en zeilen van het landbouwbedrijf tijdens een exclusief kijkje achter de schermen. Leer de mensen achter de boerderij kennen en laat je inspireren door hun verhalen en ervaringen.

Hoe werkt het?

Landvergnügen werkt met een lidmaatschap, telkens voor een periode van een jaar, startend op het moment van afsluiten. Het lidmaatschap verlengt automatisch maar is tot het einde van de looptijd altijd opzegbaar. Vandaag is er een introductieprijs van 49,90 euro i.p.v. 69,90 euro (exclusief verzendkosten). Deze is geldig tot 30 juni 2024. Is inbegrepen: een boek, een lidmaatschapskaart, een vignet & een app. Voorwaarden en bestellen.

Nieuwe app

Ontdek de handige app, die naast de papieren gids met de locaties en parkeermogelijkheden, extra functies biedt zoals zoeken, filteren en het opslaan van favorieten. Hoewel de app geen vereiste is om van het concept te genieten, bieden deze digitale innovaties extra comfort tijdens je reiservaring.

Landvergügen Digital introduceert digitaal reserveren, een opmerkelijke verandering binnen het concept. De introductie verloopt geleidelijk en niet elk gastverblijf zal op het systeem aansluiten. Let dus goed op tijdens je zoektocht als je specifiek op zoek bent naar een verblijf waar je effectief kunt reserveren.

Informatie: Landvergnügen en Bauernleben. En kijk naar het introductiefilmpje.

 

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
10-mei-2024 10:11:56

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy