Skip to main content

Wil je er als gezin op uittrekken met meerdere kinderen, kies dan een camper met stapelbedden. Deze slimme oplossing biedt meerdere voordelen tijdens het reizen.

model-kronos-274-tl-2020-extraimage-00017_kronos_274_tl-1

Gaan kamperen met een uitgebreid gezin inclusief een praktische en ruimtebesparende oplossing lukt perfect met stapelbedden. Kinderen vinden het op de koop toe nog leuk en avontuurlijk ook. En dit slim concept biedt naast meer slaapplaatsen ook extra opbergruimte en comfort.

Het stapelen van bedden maakt meteen extra ruimte vrij in de camper, waardoor er meer leefruimte is om te zitten en te eten. Kinderen hebben met hun eigen slaapruimte ook meer privacy en comfort.

Ga je eens op campertrip met een kleinere bezetting, dan kan je de stapelbedden flexibel omzetten naar extra zitruimte of opbergruimte, afhankelijk van het model.

Stapelbedden zorgen ook voor een besparing in gewicht. Want aparte bedden hebben meer materiaal en ruimte nodig. Het is daarnaast kostenbesparend en je verbruikt minder.

Bij Urbano Motorhomes vind je een ruim aanbod aan campers met stapelbedden en deskundig advies om de ideale camper voor jouw gezin te vinden.

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
26-jun-2023 14:20:06

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy