Skip to main content

De populariteit van Noordelijke Europese landen onder camperaars groeit elk jaar. Het verlangen naar een koeler klimaat tijdens vakanties en het vermijden van de drukte in het warme zuiden spelen hierbij een rol. Bovendien stimuleert het bezit van een camper het verkennen van nieuwe landen en regio's.

Scandinavische landen bieden camperreizigers een schat aan mogelijkheden. Van adembenemende natuur en serene rust tot gastvrijheid en vriendelijkheid. Ontdek nieuwe culturen en geniet van culinaire hoogstandjes. Naast de beroemde köttbullar van Ikea is er nog veel meer te ontdekken! 

Ontdek Denemarken met Pintrip

Met Pintrip krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 300 vakantielocaties verspreid over heel Denemarken. Deze formule biedt een authentieke ervaring, waarbij je als reiziger wordt ondergedompeld in de lokale cultuur en gastvrijheid. Elk verblijf is zorgvuldig geselecteerd door de initiatiefnemers, wat resulteert in een garantie voor verborgen juweeltjes en onvergetelijke momenten. Geniet van veilige en comfortabele overnachtingsplekken terwijl je het prachtige Denemarken ontdekt, temidden van de lokale bevolking.

Hoe werkt het?

Koop de reisgids inclusief een handige sticker voor op je voorruit en krijg gratis toegang tot meer dan 300 gastvrije hosts. Met de gids heb je de mogelijkheid om te genieten van 1 en 3 staanplaatsen per adres voor een verblijf van 24 uur. Het lidmaatschap is een jaar geldig, van 31 maart tot 30 maart het daaropvolgende jaar. Ga je maar voor één periode op vakantie naar Denemarken, dan is er ook een handige maandformule. Blijf up-to-date met de app, waar je nieuwe adressen kunt ontdekken die regelmatig worden toegevoegd aan het netwerk.

Leer Zweden kennen met Swede Stops

Ontdek het uitgestrekte Zweden en laat je verwelkomen door meer dan 100 lokale ondernemers op het platteland. Ervaar de diversiteit van gastenverblijven met een breed scala aan aanbieders, variërend van boerderijwinkels, zuivelfabrieken en molens tot pottenbakkers, wijnhuizen en visverwerkers. Bij elk van deze unieke locaties kun je genieten van 24 uur gastvrijheid en proeven van de verse, smakelijke producten die Zweden te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen tot het aanbod van Sweden Stops in het Nederlands, bezoek je de website en selecteer je de Nederlandse optie via het vlagicoon rechtsboven op de pagina. Dit maakt het eenvoudig om de informatie te lezen en zowel de gids als de app te bestellen.

Je kunt de gids online bestellen voor NOK 420 (ongeveer 36 euro) + extra verzendingskosten. Deze prijs is inclusief het gebruik van de handige app. Als alternatief kun je kiezen voor de digitale gids, die beschikbaar is voor NOK 330 (ongeveer 28 euro).

Ontdek hoe je ter plaatse van de diensten gebruik kunt maken door de gebruiksinstructies te raadplegen in de desbetreffende rubriek op de website.

Verken het land van fjorden met Nortrip

Wees welkom bij meer dan 200 hosts in Noorwegen, van het zuiden tot het noorden. Naast de traditionele landbouwbedrijven kun je ook terecht bij kaasproducenten, microboerderijen en cidermakers voor een unieke ervaring.

Geniet van de lokale lekkernijen, ervaar het authentieke boerenleven of ga op avontuur en vissen in de talrijke wateren van het land. Elk gastverblijf biedt 1 tot 3 camperplaatsen aan voor een verblijf van 24 uur.

Hoe werkt het?

Bestel de Nortrip Guide online. De verkoopprijs van de gedrukte versie bedraagt 59,79 euro exclusief verzendingskosten. Als alternatief kun je kiezen voor de digitale versie, die verkrijgbaar is voor 42,68 euro, zonder extra verzendingskosten.

Met het lidmaatschap geniet je van gratis overnachtingen bij de aangesloten gastenverblijven, waardoor je kunt besparen tijdens je reisavonturen.

En onthoud, waar je ook bent in het netwerk: maak altijd kennis met de eigenaren bij aankomst en geef een seintje wanneer je vertrekt. Maar nog belangrijker, geniet vooral van hun vakmanschap en gastvrijheid. Laat je onderdompelen in de lokale cultuur, proef de authentieke smaken en maak onvergetelijke herinneringen tijdens je verblijf. Met respect en waardering voor de gastvrijheid van de hosts, wordt elke ervaring nog waardevoller.

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
13-mei-2024 11:06:27

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy