Skip to main content

Vandaag, 26 september, opent de Mobicar beurs haar deuren in Brussels Expo! Ontdek de nieuwste modellen van motorhomes, caravans en campervans, en laat je inspireren door de wereld van vrij reizen. Geniet van talrijke animaties, workshops en demonstraties. Klaar om op ontdekking te gaan? Nog geen tickets? Geen zorgen! Neem snel contact op met Urbano en ontvang je GRATIS toegangscode. 

Urbano: Al 45 jaar een vertrouwd gezicht op Mobicar

Urbano Motorhomes is al 45 jaar een vaste waarde op deze beurs. In de aanloop naar Mobicar beschikken wij over een beperkt aantal vrijkaarten,  die we graag beschikbaar stellen aan onze klanten. Ben je een gepassioneerd  camperliefhebber of droom je ervan om met een camper op avontuur te gaan? Dan mag je Mobicar, de grootste camperbeurs van België, absoluut niet missen! 

Gratis tickets voor Mobicar verkrijgbaar bij Urbano

Wil je gratis toegang tot Mobicar? Bij Urbano is dat eenvoudig! Stuur een mail naar marketing@urbano.be met als onderwerp "Gratis kaarten Mobicar" en vergeet niet je contactgegevens door te geven.

Gouden Tip: bereid je voor op de aankoop van een nieuwe motorhome

Als je overweegt om een nieuwe mobilhome te kopen, zorg dan dat je goed voorbereid bent. Het aanbod op Mobicar is enorm en overweldigend. Wil je zeker weten welk model het beste past bij jouw reisstijl en gezinsituatie? Urbano organiseert regelmatig infosessies voor beginners. Ook in de weken na Mobicar staan onze adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden, zowel in onze showrooms als online.

Neem contact op met Urbano

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder! 

 

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
26-sep-2024 11:06:14

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy