Skip to main content

Norcamp is een uitgebreide digitale campinggids met maar liefst 7.813 campings in de Scandinavische landen. Dit omvat 699 campings in Denemarken, 552 in Finland, 170 in IJsland, 1.702 in Noorwegen en 1.897 in Zweden. Daarnaast biedt NorCamp 2.285 campings aan in Duitsland en 508 in Polen.

NorCamp-1

Naast campings kun je ook parkeermogelijkheden selecteren. Door simpelweg een land aan te vinken in de zoekmodule, krijg je een overzicht van beschikbare campings.

Elke locatiebeschrijving in onze app bevat essentiële basisinformatie, waaronder contactgegevens, coördinaten, faciliteiten, een directe link naar Google Maps voor eenvoudige navigatie, en de mogelijkheid om direct contact op te nemen via e-mail of de website.

Naast bekende locaties omvat onze selectie ook kleinere, verborgen parels die ontdekt kunnen worden.

De gegevens in onze app worden zorgvuldig verzameld en onderhouden in nauwe samenwerking met zowel kampeerterreineigenaren als gebruikers. Als camperaar kun je zelf aanpassingen en toevoegingen invoeren, waardoor de informatie altijd actueel en nauwkeurig blijft.

Een handige functie van onze app is de mogelijkheid om direct door te klikken naar Direct Ferries, met een netwerk van ongeveer 307 ferrydiensten wereldwijd. En ze zijn niet alleen gericht op veerdiensten naar Scandinavische landen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een veerdienst met je camper van het Spaanse vasteland naar Fuerteventura (36 u) boeken. Als er meerdere aanbieders zijn op een traject, toont Direct Ferries de verschillende tarieven. Zo kun je bijvoorbeeld voor de trip van Calais naar Dover kiezen uit 4 aanbieders, inclusief the Shuttle. Voer eenvoudig de juiste afmetingen van je camper of caravan in voor een nauwkeurige prijsberekening, en boek direct na het invullen van de digitale formulieren.

De app is gratis te downloaden. Als je een upgrade naar Premium-lidmaatschap betaalt van € 9,99, krijg je extra voordelen. Zo kun je onder andere de landkaarten offline gebruiken, beoordelingen offline lezen en blijven advertenties verborgen tijdens het gebruik van de app.

Info: NorCamp.

Een overzicht van andere boeiende apps hebben we hier gebundeld.

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:44:56

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy