Skip to main content

De Camperstop-app biedt informatie over maar liefst 14.000 gecontroleerde camperplaatsen in 30 landen. Op het startscherm kun je eenvoudig camperplaatsen in de buurt van je huidige locatie ontdekken. Met een klik op een geselecteerde locatie krijg je als camperaar alle nuttige informatie, waaronder het adres, het aantal beschikbare plaatsen, de openingsperiode, het type ondergrond, en meer. 

Camperstop-1

Foto’s geven je een eerste indruk van de plek. Door op het blauwe campertje onderaan het startscherm te klikken, krijg je een overzichtskaart met meerdere camperstops in de buurt. Je kunt over de kaart schuiven en inzoomen om verdere details te bekijken.

Bovenaan de kaart kun je ook een lijst oproepen met een overzicht van de stops in het geselecteerde gebied. Wil je andere criteria toepassen om je keuze te bepalen, zoals het type en de service van de camperplaats, dan kan dat eenvoudig via diverse filters.

Met de reviews van andere camperaars beoordeel je of een camperplaats geschikt is voor een overnachting of niet. Ben je tevreden over een bepaalde plek en wil je er zeker eens terugkomen? Geef dan jouw favoriete camperplaats een hartje, zodat je voorkeur mooi bewaard blijft.

Als een camperplaats aan al je verwachtingen voldoet maar niet in de app voorkomt, kun je deze zelf toevoegen. Op die manier kunnen ook andere gebruikers genieten van jouw goede keuze.

Het weer speelt een cruciale rol bij het kiezen van een camperverblijf. De flexibiliteit van een camper is hier ideaal, want afhankelijk van de weersomstandigheden kun je beslissen om je reis al dan niet verder te zetten. De detailpagina van elke camperstop vind je altijd de 5-daagse weersverwachting.

Wil je reisinspiratie opdoen over prachtige routes, handige tips en bijzondere verhalen? Met slechts een simpele klik kom je op Camperstop.com terecht, waar een blog regelmatig nieuwe artikelen en nieuws publiceert.

Enkele voorbeelden: de 5 mooiste camperbestemmingen in Kroatië, ontdek het sprookjesachtige Sintra in Portugal, en reis van noord naar zuid met de camper door Italië.

Vooraleer je overgaat tot de aankoop van een (verplichte) licentie (€ 6,99/jaar), kun je genieten van 7 dagen om de app te testen en uit te proberen.

Naast de app publiceert de uitgever ook de papieren campergidsen van Facile-en-Route.

 Info: Camperstop.

 Een overzicht van andere boeiende apps hebben we hier gebundeld.

 

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:30:59

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy