Skip to main content

Sinds 1975 verenigt de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) campergebruikers in Nederland. Een van hun bekendste diensten is de populaire applicatie Campercontact. Deze app is uitgegroeid tot het grootste platform voor camperlocaties in Europa en is beschikbaar in 6 verschillende talen. 

Campercontact-1

Bij het openen van de app wordt de belangrijkste vraag voor een camperaar meteen gesteld: ‘Waar wil je naartoe?’. Met een uitgebreide database van meer dan 50.000 camperlocaties, is er een brede selectie voorhanden. Elke locatie wordt voorzien van essentiële informatie, waaronder contactgegevens, prijzen, beschikbare voorzieningen zoals stroom, lozingsmogelijkheden en water, een gedetailleerde terreinbeschrijving inclusief het aantal plaatsen, ondergrond en verlichting, evenals informatie over de omgeving, zoals nabijgelegen steden en restaurants.

Tijdens je zoektocht zal deze app je inspireren tot nieuwe ontdekkingen en onvergetelijke ervaringen. Profiteer van de feedback van meer dan 1 miljoen camperaars, wiens ervaringen en tips helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk foto’s van de locaties om alvast een indruk te krijgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, kun je eenvoudig boeken en direct betalen via de app. Maar zelfs zonder reservering kun je ter plekke je favoriete plekjes uitzoeken dankzij handige functionaliteiten.

De basisversie van de applicatie is gratis.

Een PRO+-model biedt heel wat meer opties.

Zo kun je onbeperkt informatie raadplegen, inclusief de volgende extra’s: uitgebreid zoeken met 70 handige filters, ongelimiteerde toegang tot reviews & foto’s zonder reclameboodschappen, offline modus voor gebruik zonder internetverbinding, satellietmodus voor gedetailleerde kaarten, directe contactmogelijkheden met campings, navigatie met route-opties, de mogelijkheid om favoriete locaties op te slaan en korting op 20.000 km uitgestippelde camperroutes. Laat je inspireren door deze uitgebreide collectie aan camperroutes. 

Tarief: 4,99 euro/maand of 17,99 euro/jaar. Pasar-leden betalen 6,99 euro/jaar.

Info: Campercontact.

Een overzicht van andere boeiende apps hebben we hier gebundeld.

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:26:39

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy