Skip to main content

We verwelkomen de trotse nieuwe eigenaars van een camper! Hun avontuur kan nu echt van start gaan!

Heb je al nagedacht over je eerste campertrip? Kompas Camping Westende en Nieuwpoort bieden alle faciliteiten voor camperaars: ruime camperplaatsen, servicestations, brasserie, snackbar, en nog veel meer.

Bij Kompas Camping zijn ze experts om van een campervakantie een topbeleving te maken. Geniet er voor de eerste keer van een rustig 'test'verblijf op deze prachtige camperzones.

Ontdek het ultieme gevoel van vrijheid zodra je het voor de eerste keer hebt ervaren! 

 

Goed nieuws: ze bieden je een gratis overnachting aan!

kompasgecombineerd

BIJ URBANO kunnen nieuwe campereigenaars een voucher ontvangen en zowel online als ter plaatse reserveren. De kosten van één overnachting in het laagseizoen en laagseizoen + worden van het totaalbedrag afgetrokken. Let op: de voucher vervalt na afgifte en kan slechts één keer worden gebruikt. Bij aankomst dien je de voucher af te geven bij de receptie.

Je betaalt de kosten voor je overnachting vooraf en ontvangt deze terug via bankoverschrijving na het inleveren van je voucher. We hadden de keuze tussen Kompas Camping Westende, vlakbij het strand, en Kompas Camping Nieuwpoort, tussen kust en polders. Nieuwpoort leek ons ideaal voor wandelingen met de honden.

 

Wil je als nieuwe eigenaar graag gebruikmaken van deze aanbieding?  Geen verrassingen, want de voorwaarden zijn helder en duidelijk. Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag op weg.

Inbegrepen: camperplaats (60 of 70m²) voor 1 camper (max. 2 personen), elektriciteitsaansluiting.
Niet inbegrepen: taksen en milieuzorg (€ 2/nacht/persoon) en extra personen (€ 5/nacht/persoon), voorkeurplaats (€ 12), huisdieren (€ 3,60/huisdier).
Het laagseizoen en laagseizoen+ 2024 dat zijn alle verblijfsperiodes uitgezonderd lange weekends en schoolvakanties.

Bartolo Belga
Post by Bartolo Belga
7-mei-2024 11:29:58
Als wereldreiziger, journalist en Internetpionier heb ik heel wat onontgonnen terreinen en nieuwe technologieën verkend in binnen- en buitenland. Ik leef mijn leven elke dag zoals ik een berg zou beklimmen. Af en toe een blik op de top houdt het doel voor ogen, maar vanuit elk nieuw uitkijkpunt zijn er veel mooie taferelen te zien. Ervaring is niet wat iemand overkomt. Het is wat iemand doet met wat hem overkomt.

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy