Skip to main content
Eropuit trekken met een camper betekent vrijheid en comfort combineren. Overweeg je een lening voor een camper? Verschillende banken en specialisten bieden deze mogelijkheid aan, vaak met een offerte binnen 24 uur. Wij geven kosteloos advies over de camperlening die het beste bij je past. Vergelijk en kies vandaag nog de meest voordelige optie voor jouw mobilhome door een offerte aan te vragen bij een verkoopadviseur. 

Het afsluiten van een camperlening kan complex zijn, maar met persoonlijk leenadvies bespaar je geld. Onze verkoopadviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je graag bij het vinden van de juiste lening.

Waar moet je op letten?

Een camper is een aanzienlijke investering, dus het is belangrijk om goed te overwegen hoeveel geld je precies nodig hebt.

Hieronder zijn drie belangrijke aandachtspunten: financiering-1

1) Kosten van de kampeerauto

Bereken zorgvuldig de totale kosten van de aanschaf en het gebruik van je camper, inclusief  wegenbelasting, verzekering, brandstof en mogelijke besparingen op vakantiekosten.

2) Looptijd van de lening

Bepaal hoe lang je van plan bent de camper te gebruiken. Stem de looptijd van je lening af op deze periode. Bij ons adviesgesprek nemen we de optimale looptijd met je door.

3) Nieuw of tweedehands camper?

Een nieuwe kampeerauto is duurder maar gaat langer mee, terwijl een tweedehands camper voordeliger is maar mogelijk meer onderhoud vergt en minder lang meegaat. Weeg de voor- en nadelen van beide opties goed af.

Hoe dan ook, uw afbetaling is een goede en nuttige financiering. Voor welke financiering u ook opteert ... u betaalt af voor een product met een enorme restwaarde. De vuistregel is dat een camper na 10 jaar nog de helft van zijn waarde heeft.

Op onderstaande link kan u alvast een voorbeeld vinden van maandelijkse aflossingsbedragen (financiering via alpha credit). Deze file werd berekend met een JKP van 5,49%, over een periode van 144 maand (12 jaar), en zonder inbreng van een voorschot. Geheel links zie je de totale aankoopsom van de mobilhome, centraal de aflossing als je kiest voor een totaalfinanciering zonder voorschot op 144 maand, en geheel rechts de financiering met een ballonkrediet, waarbij de maandelijkse aflossing, en restwaarde van het voertuig is weergegeven na afloop van de financiering.

Prijzen financiering

Camper leasen

Overweeg je een camper te leasen? Het kan aantrekkelijk lijken, maar het is belangrijk om goed te begrijpen waar je aan begint. Als je een camper least, ben je juridisch gezien geen eigenaar. Als je niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen, moet je de camper terug inleveren, je kunt hem niet verkopen. Bovendien kun je een leasecontract niet zomaar ontbinden. Vaak moet je dan een wederbeleggingsvergoeding betalen.

Met een persoonlijke lening heb je dat probleem niet. De camper die je koopt met het geleende geld is volledig van jou, en je hebt de volledige vrijheid om ermee te doen wat je wilt. Als je de de camper om welke reden dan ook wilt verkopen, ben je eigenaar en kun je de opbrengst zelf houden.

 

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
15-jun-2024 14:18:51

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy