Skip to main content

France Passion is een netwerk van meer dan 2.200 camperadressen bij wijnbouwers, landbouwbedrijven, veehouders en ambachtslieden in 91 departementen in Frankrijk. Voor 2024 zijn er 230 nieuwe overnachtingplekken toegevoegd aan het netwerk.

FrancePassion-1

De app is gratis voor leden van France Passion en dient als een digitale aanvulling op de papieren gids en het online ledengedeelte op de website. Je kunt lid worden door de aankoop van een papieren gids 2024, inclusief lidmaatschapskaart en sticker om op de voorruit van de camper te plakken.

Een lidmaatschap biedt toegang tot talloze functionaliteiten. Zo kun je eenvoudig en snel zoeken naar een beschikbare locatie in de buurt waar je bent. Naast camperplaatsen kun je ook routes selecteren op basis van filters die aansluiten op je voorkeuren. Je kunt favorieten opslaan voor toekomstige reizen en ervaringen delen.

Van de aangesloten partners is praktische informatie opgenomen zoals het type exploitatie, coördinaten, contactadres, faciliteiten, ondergrond, plaatselijke producten, activiteiten ter plaatse, website-adres, reviews enz.

Je kunt gemakkelijk navigeren naar het geselecteerde adres via verschillende opties, zoals Google Maps, Apple Maps en Waze.

De beschikbare plaatsen hebben niet het label van een camping, wat betekent dat andere kampeermiddelen dan een camper, zoals een (dak)tent of een caravan, niet worden toegelaten. Je bent er welkom voor een overnachting (en uiteraard een degustatie en zo mogelijk rondleiding), maar er is geen ruimte en toestemming voor uitgebreid kampeergedrag.

Om gratis toegang te krijgen tot het netwerk is een lidkaart vereist. Deze kaart is opgenomen in de jaarlijkse papieren gids.

 

Info: France-Passion en hoe het werkt.

Een overzicht van andere boeiende apps hebben we hier gebundeld.

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:35:11

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy