Skip to main content

Wij houden de lijn naar onze klanten kort en bouwen onze reputatie op de kwaliteit van onze motorhomes en het niveau van onze dienstverlening. Een job is bij ons meer dan een titel, we geven je de mogelijkheid om je talenten volop te ontplooien. Het is belangrijk dat je daarbij onze visie deelt, zorgen voor kwalitatieve service waar zowel de klant als het bedrijf beter van worden.

Producer Instructie video's + contentcreatie - Flexi - Oostende

Hoe ging dat weer, die vers watertank opvullen?” of “Oei, hoe sluit ik mijn kofferruimte weer correct af?” Dit zijn 2 voorbeelden van alledaags vragen van onze klanten, die wij graag zouden beantwoorden via Instructie video's. Dit om onze service te maximaliseren, waarbij “Altijd OKIDO met een camper van  URBANO” de lijfslogan is van al onze medewerkers.

 

Profiel:

Je bent een krak in het creëren van sterk videomateriaal en je kan zelf aan de slag om deze content te verwerken tot een mooi eindproduct. 

Job gerelateerde competenties:

  • Schriftelijke, visuele of audiovisuele communicatieproducten uitwerken
  • De inhoud van een website beheren
  • De communicatie voorbereiden (inhoud verzamelen, evalueren, selecteren, opstellen, ...)
  • Interne diensten adviseren en technisch ondersteunen bij hun communicatieacties

Afleveraar Motorhomes- Flexi - Urbano Oostende - Aarschot - Namur

Eindelijk, de mooiste dag van ons leven. We hebben net telefoon gekregen dat we onze prachtige motorhome mogen gaan ophalen bij Urbano. Ik kan niet wachten om te vertrekken!” We horen het de klanten zo zeggen.

Ondersteun de klanten op deze prachtige dag, als Flexi Afleveraar, die borg staat om de klanten een volledige uitleg te geven over dit uitermate leuke en interessante product, zodoende zij op de mooiste avonturen kunnen vertrekken!

Profiel

 

We starten met een interessante opleiding. Hierbij zullen we je kennis omtrent de motorhome uitbreiden. Met deze gewonnen kennis, zal je kunnen fungeren als afleveraar van onze motorhomes. Wij willen dat al onze klanten een full package service bekomen tijdens het ophaalmoment van hun motorhome, en dat ze altijd zorgeloos van al hun vakanties kunnen genieten.

Hierbij is het team waar je deel van bent een belangrijke schakel om dit doel te bereiken. Samen met dit team bereik je de gewenste resultaten.

  • Je bent sociaal ingesteld, en klaar om de klant een volledige uitleg te geven over zijn nieuwe droomvoertuig
  • Je bent een persoon die duidelijk communiceert naar collega’s en klanten
  • Je bent klantgericht en draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel
  • Eerdere verworven kennis van een motorhome is een grote plus, maar geen must.

Solliciteer voor bovenstaande flexijobs

We kijken al uit naar een kennismaking

 

Urbano Motorhomes
Post by Urbano Motorhomes
12-jul-2024 16:57:19

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy