Skip to main content

Spanje is al decennialang een favoriete bestemming voor Belgische reizigers. Sinds de jaren ‘60 heeft het massatoerisme een enorme groei doorgemaakt, mede dankzij de opkomst van goedkope vluchten en all-inclusive vakantiepakketten. Naast de uitgestrekte stranden trekken ook steden als Barcelona, Madrid en Sevilla veel bezoekers.

España Discovery biedt kampeerders de mogelijkheid om Spanje op een andere en meer unieke manier te verkennen, ver weg van de drukke stranden.

Met España Discovery kun je op meer dan 200 locaties in Spanje parkeren en overnachten, waaronder wijndomeinen, boerderijen en traditionele restaurants. Proef de heerlijke lokale gastronomie en ontdek de rijke wijnproductie. Maak kennis met de plaatselijke uitbaters en geniet er van hun vriendelijkheid en grote gastvrijheid, temidden van authentieke lokale tradities.

Voorbeeld Espana

Hoe werkt het?

Na aankoop van de España Discovery-gids kun je deze gebruiken om aan de gastheer of gastvrouw te laten zien dat je lid bent en zo genieten van plaatselijke faciliteiten. De editie van 2024 is geldig tot april 2025.

In de gids vind je uitgebreide informatie over alle locaties en hun voorzieningen.

Bestel de España Discovery gids voor 29 euro (plus verzendkosten) en ontdek de ongewone plekken van Spanje in je eigen tempo en met een zelf samengestelde route. Leer het echte Spanje kennen, ver weg van het massatoerisme.

De gids biedt camperstops bij wijndomeinen, olijfoliemolens, restaurants en meer. Geniet van flexibele reizen en authentieke ervaringen door lokale producenten te ontmoeten en van hun gastvrijheid te profiteren.

Espana2

Via een link krijg je alvast een voorproefje van het aanbod met een twintigtal locaties in Spanje. In het boek vind je een QR-code waarmee je eenvoudig via Google Maps naar alle locaties kunt navigeren.

Maak alvast even kennis met España Discovery!

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
16-mei-2024 16:26:30

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy