Skip to main content

Wie droomt er niet van onvergetelijke bestemmingen met idyllische plekken waar het heerlijk toeven is met de camper? Laten we met z’n allen die droom vormgeven in een gezamenlijke, ultieme lijst van ideale camperplekken.

Of je nu een doorwinterde camperaar bent of net begint, je bent altijd op zoek naar dat ultieme pittoreske plekje om te genieten en tot rust te komen.

Jullie overnachten op diverse plekken tijdens het reizen: op campings, parkeerplaatsen, speciale camperplaatsen en soms zelfs wildkamperen of op plaatsen waar het eigenlijk niet mocht.

Wij zijn op zoek naar die onverwachte pareltjes, naar droomlocaties die bijblijven, en waar je misschien steeds weer naar terugverlangt.

We willen graag jouw meest bijzondere, onvergetelijke camperplekjes verzamelen in een gezamenlijke Urbano-bucketlist tot een top 10 die ook anderen kunnen inspireren voor hun volgende avontuur.

Wat zijn jouw top 3 favoriete plekken die absoluut de moeite waard zijn? Deel ze met ons en help mee om die ultieme lijst van camperplaatsen en bestemmingen samen te stellen.

Onder de deelnemers verloten we 10 GRATIS nieuwe campergidsen:  Campergids Bretagne & Normandië en Campergids Toscane, Umbrië & De Marken van Uitgeverij Elmar (ook te koop in boekhandels in Vlaanderen): ontdek met deze gidsen toplocaties om te ontspannen en campings om te selecteren. Verrijk je reis met handige checklists, insider-tips, en een handig register. Geniet van de lokale keuken met aanbevelingen voor eten en drinken, plus handige do's en don't. Bovendien bevat elke gids een nuttig woordenboekje voor extra gemak onderweg. Plan je perfecte rondtrip met deze complete gidsen! Of maak kans op de jaarlijkse editie van France Passion waarmee je gratis kunt overnachten bij 2.200 wijnboeren, veetelers, landbouwbedrijven en ambachtslieden in Frankrijk.

Campergids Bretagne           Campergids Toscane      france-passion-2024 

Wil je kans maken op een GRATIS actueel camperboek? Aarzel dan niet en vul je favoriete camperplekjes in onderstaand formulier

 

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
6-mei-2024 11:47:56

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy