Skip to main content

Zoals de naam het al aangeeft, ligt het accent bij Camping.Info op campings in Europa, met in 23.000 campings en 18.000 staanplaatsen in 44 landen.

CampingInfo-2

Je kunt de app 7 dagen lang uitproberen, waarna deze betalend wordt (9,49 euro/jaar). Na het downloaden van de app word je automatisch lid van FANCLUB, waar je kunt profiteren van extra services op geselecteerde campings en aantrekkelijke kortingen.

Na het invoeren van je bestemming (stad, streek) en de periode, krijg je een selectie van campings te zien op een landkaart. Deze selectie is gerangschikt op basis van reviews van kampeerders, met maar liefst 250.000 beoordelingen. Gedetailleerde beschrijvingen van alle faciliteiten zijn beschikbaar. Met daarnaast nog eens 222.000 foto’s en 3.200 video’s heb je echt een optimale ondersteuning bij het maken van je keuze voor een volgende bestemming.

Specifiek voor camperaars zijn er twee filters beschikbaar: parkeerplaatsen voor campers op tussenstops voor de slagboom en servicepunten. Uiteraard kunnen camperaars in principe altijd terecht op de reguliere staanplaatsen.

De wegenkaarten kunnen zowel online als offline worden gebruikt.

Elke camping kan direct worden geboekt, waarbij je meteen de beschikbaarheid van het type plaats en de periode kunt zien.

Info: Camping-Info.

Een overzicht van andere boeiende apps hebben we hier gebundeld.

Bert Van Uytsel
Post by Bert Van Uytsel
25-apr-2024 12:37:34

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy