Skip to main content

Welkom

Urbano is al bijna een halve eeuw één van de belangrijkste spelers op de motorhome markt.

Een goed motorhomebedrijf is meer dan verkopen alleen,

dat beseffen we maar al te goed.

Daarom zetten we ook sterk in op onze dienst-na-verkoop en de kwaliteit van onze werkplaats.

 

Werkplaats

Bij Urbano maken we het je graag gemakkelijk!
Een afspraak voor de werkplaats kan je nu snel en efficiënt vastleggen met ons online systeem. 
URBANO_homepage_separator_red-2

 

Bijna een halve eeuw vakkennis

Urbano is begonnen als constructeur van de oerdegelijke ‘Freedom’-motorhomes. De opgebouwde vakkennis inzake materialen, opbouw en afwerking nemen we nog elke dagen mee in de praktijk.

Ervaren technische ploeg

Onze techniekers werken graag en met veel inzet bij Urbano. Een stabiele personeelsploeg garandeert daarbij heel veel ervaring. Je kan je motorhome met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Elk merk en model is bij ons in professionele handen.

Continue opleiding

De wereld van de techniek staat niet stil. Extra opleiding en bijscholing van ons technisch personeel is evident. Onze mensen gaan ter plaatse bij de fabrikant om de laatste technische vernieuwingen onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn er heel wat workshops en opleidingen bij Urbano zelf.

Moderne uitrusting

Om goed werk af te leveren heb je goed materiaal nodig. Onze ateliers in Oostende en Aarschot zijn daarom uitgerust met alle moderne meetapparatuur. Elke technieker krijgt bovendien al het nodige materiaal ter beschikking om zijn job in optimale omstandigheden uit te voeren.

Alles onder één dak.

Alle werken gebeuren bij Urbano in eigen huis. Montage van accessoires, herstellingen aan gas- en elektrische installaties, hout, polyester en dergelijke meer. In Oostende hebben we ook een professionele spuitcabine voor carrosseriewerken. Uw motorhome in herstelling verlaat dus nooit onze firma en blijft onder de hoede van onze werkplaatsleider.

Software ondersteuning

Om ons werkplaatsen efficiënt te laten draaien is een goede organisatie van levensbelang. Urbano investeert al heel wat jaren in software die op maat van onze sector is geschreven. Het werk van de technische ploeg wordt optimaal gepland. Elke specifieke opdracht wordt uitgevoerd door de technieker die daarvoor het meest geschikt is.

Samenwerking met andere diensten

Onze werkplaats staat niet op een eiland. Goede communicatie met de verkoopafdeling en dienst-na-verkoop is cruciaal. Zo zorgen we er voor dat we je motorhome perfect kunnen afleveren, onderhouden en herstellen. Op alle afdelingen geldt immers onze slogan “Happy to serve you!

Werkplaats/atelier OOSTENDE te bereiken op het nummer: +32(0)59 55 40 04

Werkplaats/atelier AARSCHOT te bereiken op het nummer: +32(0)16 35 94 44

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy