Schadebestek

 

Beste motorhome enthousiast,
schadebestekken worden enkel opgemaakt na telefonische afspraak

OOSTENDE: 059.55.40.03

AARSCHOT: 016.35.94.43

 
 

Bij Urbano kan u ook terecht voor het laten opmaken van een schadebestek voor uw motorhome.
Heeft u een ongeval gehad met uw motorhome en u wil hetzij voor uzelf, hetzij voor de verzekering de herstellingskosten in kaart brengen aarzel dan niet ons te contacteren.

Voor het opmaken van een schadebestek vragen we een vergoeding van 65 €, deze wordt uiteraard in mindering gebracht indien u de motorhome effectief bij ons laat herstellen of beslist om een nieuwe aan te schaffen. 


Richtlijnen i.v.m. bestekken

1. Teneinde alle misverstanden te vermijden vragen wij uitdrukkelijk om uw motorhome aan te bieden voor het opstellen van een bestek, enkel na afspraak:

Oostende: via 059/55.40.03
Aarschot: via 016/35.94.43

2. Kostprijs voor het opstellen van het bestek: 65 €. In deze kosten zit onder meer het opstellen van het bestek vervat, technische expertise van de schade door onze diensten, diverse samenkomsten met de expert(s) van de maatschappij(en)
    Bij herstelling wordt deze kost in mindering gebracht

3. De verzekering stelt een expert aan die de schade komt waarnemen. De expert geeft zijn advies aan de verzekering over
    het al dan niet uitbetalen van de schade.
    Deze afspraak wordt rechtstreeks met de klant gemaakt. De klant moet Urbano verwittigen wanneer de expertise zal plaatsvinden.

4. De klant krijgt een akkoord van de verzekering.

5. De klant geeft Urbano de toestemming om de nodige onderdelen te bestellen via email:

     Oostende:
andy@urbano.be
    Aarschot: magazijnaarschot@urbano.be

6. Na het binnenkomen van de onderdelen verwittigt onze werkplaats de klant, die in samenspraak een hersteldata vastlegt.

7. Bij het afhalen van de herstelde wagen betaald de klant de volledige bestekprijs aan de hersteller. U geeft uw factuur eventueel binnen bij uw verzekering.

Let op: de wetgeving met betrekking tot retentierecht bij niet betaling is eveneens van kracht in de motorhomesector.

8. Het dossier wordt afgesloten.

Interesse?
Contacteer ons