Kronos Performance PLUS:
De integraal die "meer geeft"!

Verbluffend! Dit is bij veel mensen de eerste reactie op de nieuwe Kronos Performance PLUS. Samen met de fabrikant stelt Urbano een serie buiten concurrentie voor. Verkrijgbaar op Ford of Fiat, in profilé en integraal.

Lees meer

Eura Mobil I 720 QF:
"Face to face" zitbanken!

Eura Mobil zoekt en vindt altijd vernieuwende oplossingen voor de uitdagingen in de markt.
De nieuwe Eura Mobil I 720 QF beschikt over een prachtige face-to-face lounge die zich gemakkelijk laat ombouwen tot 2 gehomologeerde plaatsen.

Lees meer

Autostar I 730 : met de super
" 30th Edition " Pack!

Autostar is gespecialiseerd in integralen en dit al drie decennia lang. Een dertigste verjaardag, dat mag gevierd worden! Daarom kan u nu genieten van een uniek '30th Edition Pack' op de populaire I 730 integralen.

Lees meer

De Quartz is de eerste in zijn gamma door erin te slagen 5 zitplaatsen te integreren (waarvan één met de rug naar de weg) in deze XXL SmartLounge versie zonder confort te moeten inboeten voor zijn 5 slaapplaatsen. Kom hem vandaag nog ontdekken in onze showrooms en geniet van lanceercondities tijdens de actiedagen!

klik hier om het Challenger gamma te bekijken

Video Challenger Quartz

Bavaria staat al 20 jaar voor veel meer dan motorhomes. Deze fabrikant ontwikkelt een merk met karakter. Een merk dat aan gepassioneerde en veeleisende klanten een onvergetelijke ervaring wil bieden.

Klik hier om het Bavaria gamma te bekijken

Motorhomes bestaan er in vele maten, kleuren en prijsklasses. De 'Van' of ingerichte bestelwagen heeft daarbij de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Met dit type motorhome kom je overal en bovendien kan je hem gemakkelijk gebruiken als (tweede) wagen. De Livingstone is niet voor niets de marktleider.

Klik hier om het Livingstone gamma te bekijken

Video Livingstone Van

De Randger vans zijn de referentie in het betere marktsegment. Een reeks doordachte modellen en indelingen die aan het concept 'ingerichte bestelwagen' een nieuwe dimensie geven. Koop geen compacte motorhome zonder de Randger gezien te hebben! Nu ook in België verkrijgbaar aan lanceerprijzen!

Klik hier om het Randger gamma te bekijken

 

 

Randger gamma 2019

Een nieuwe product filosofie heeft zich geïntroduceerd; Het ontwerp van een recreatief voertuig dat niet alleen rijk is uitgerust maar voelt als een ‘reizend thuis’. Het ambachtelijk werk in combinatie met geavanceerde technologie draagt bij aan de hoge kwaliteitsstandaard.

Klik hier om het Mobilvetta gamma te bekijken

Video K-Yacht 85 TEKNO DESIGN

Eura Mobil is niet alleen vooruitstrevend op het vlak van opbouw en materialen. De interieurs stralen pure klasse uit. De basisuitrusting staat zonder discussie op het niveau dat u van dergelijke motorhome mag verwachten. Kortom, Eura Mobil is een Duitse premium motorhome die zijn gelijke niet kent!

Klik hier om het Eura Mobil gamma te bekijken

Video Eura Mobil Integra 2019

Als u een bijzondere, exclusieve en betrouwbare motorhome zoekt en een merk wilt dat veel belang hecht aan waarden en een rijke geschiedenis heeft, dan bent u bij Laika aan het juiste adres. Kiezen voor Laika betekent kiezen voor een betere kwaliteit, zich terugvinden in een unieke en bijzondere levensstijl die de personen in het middelpunt stelt.

Klik hier om het Laika gamma te bekijken

Video Laika Kreos 3009S

Motorhomes van Carthago zijn een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoogste functionaliteit en topklassetechniek. In een Carthago voelt u zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Carthago kunt u vertrouwen – te allen tijde, waar u ook bent en dat het hele jaar door.

Klik hier om het Carthago gamma te bekijken

Video Het DNA van Carthago

Notin is een prestigieus Frans merk dat resoluut zijn eigen koers vaart. Een absolute design motorhome. Stevig gebouwd en uitgerust met een aantal verrassende vernuftigheden. Bij elk Notin komt er nog heel wat handwerk aan te pas....

Klik hier om het Notin gamma te bekijken

Video Notin Calgary

Waarom kiezen voor Urbano?

Tot 7 jaar garantie

Geniet tot 7 jaar garantie

Groot aanbod

Meer dan 700 verschillende motorhomes direct leverbaar

De laagste prijs

De laagste prijs met de beste en snelste service!

Financiering op maat

Altijd de ideale formule voor uw budget.

Overname huidige wagen

Wij nemen graag uw oude motorhome over.

Interesse?
Contacteer ons