Persbericht: Urbano Motorhomes bouwt nieuwe showroom in regio Namen.

Urbano bestaat reeds meer dan 40 jaar en blijft één van de belangrijkste spelers op de markt van de campers. Om de klanten een optimale ervaring te kunnen bieden heeft Urbano nu geïnvesteerd in een spiksplinternieuwe showroom en werkplaats in de regio van Namen.

“Met een camper kan je vertrekken wanneer je wilt. Als de zon niet wil schijnen op je bestemming rij je gewoon een stuk verder.  Een camper is daarmee bijna synoniem voor een geslaagde vakantie” aldus Paul Dendooven, zaakvoerder bij Urbano Motorhomes. “Dit jaar is er een explosieve interesse in campers mede door de Covid pandemie. Een camper is immers dé ideale manier om te reizen in je "bubbel". Onze vestigingen in Oostende en Aarschot barsten stilaan uit hun voegen."

“De laatste maanden werd daarom hard gewerkt om een nieuwe vestiging in de regio van Namen te ontwerpen. Vaak kregen we de vraag van onze franstalige camper enthousiasten of er geen plannen waren om een showroom in Wallonië te openen. We kunnen nu met veel trots zeggen dat we nieuwe toonzaal gaan bouwen . De exacte openingsdatum staat nog niet vast maar we mikken op het najaar van 2021 wat natuurlijk zal gepaard zal gaan met feestelijke aangelegenheden. Iedereen is dan ook van harte welkom.”

Een ideale ligging

“Het is trouwens geen toeval dat we voor de regio Namen hebben gekozen”, aldus Paul Dendooven. "We leggen als bedrijf de lat hoog en onze nieuwe showroom met atelier moest aan heel wat criteria voldoen. Van ontwerp tot de keuze van de ligging, alles moet perfect zijn."

"Wij hebben klanten van over heel België en daarbuiten. Met de regio Namen erbij en zijn centrale ligging langs de snelweg hebben we nu een driehoek die het hele land bedekt. Het is ook een omgeving met veel groen en een mooie natuur. Motorhomeliefhebbers zijn echte levensgenieters en weten dit dus zeker te appreciëren."

Ook niet onbelangrijk is ook dat we in de streek van Namen gekwalificeerd personeel kunnen vinden. Ons service center staat technisch op een hoog niveau en mensen met kennis van zaken zijn voor ons zeer belangrijk. Met de vestiging in Namen zijn we klaar voor de toekomst.”

Meer dan gewoon een showroom

De vestiging in de regio Namen staat voor een totaalbelevenis. In de toonzaal hebben klanten keuze uit de 10 sterkste Europese campermerken “Maar er is veel meer. We organiseren regelmatig infosessies, leuke evenementen en VIP-avonden. We zullen ook beschikken over overnachtingsplaatsen voor campers. Een bezoek brengen aan deze showroom zal altijd de moeite lonen!”

 

Interesse?
Contacteer ons