Skip to main content

Schadebestek

Beste motorhome enthousiast,
schadebestekken worden enkel opgemaakt na telefonische afspraak

OOSTENDE: 059.55.40.03

AARSCHOT: 016.35.94.43

URBANO_homepage_separator_red-2

Bij Urbano kun je ook terecht voor het laten opmaken van een schadebestek voor jouw motorhome.
Heb je een ongeval gehad met jouw motorhome en wil je - hetzij voor jezelf, hetzij voor de verzekering - de herstellingskosten in kaart brengen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Voor het opmaken van een schadebestek vragen we een vergoeding van €65, deze wordt uiteraard in mindering gebracht indien je de motorhome effectief bij ons laat herstellen of beslist om een nieuwe aan te schaffen. 


Richtlijnen i.v.m. bestekken

 1. Teneinde alle misverstanden te vermijden vragen wij uitdrukkelijk om jouw motorhome aan te bieden voor het opstellen van een bestek, enkel na telefonische afspraak:

  Oostende: 059/55.40.03
  Aarschot: 016/35.94.43

   

 2. Kostprijs voor het opstellen van het bestek: €65. In deze kosten zitten onder meer: het opstellen van het bestek, technische expertise van de schade door onze diensten en diverse samenkomsten met de expert(s) van de maatschappij(en). Bij herstelling wordt deze kost in mindering gebracht.

   

 3. De verzekering stelt een expert aan die de schade komt waarnemen. De expert geeft zijn advies aan de verzekering over het al dan niet uitbetalen van de schade. Deze afspraak wordt rechtstreeks met de klant gemaakt. De klant moet Urbano verwittigen wanneer de expertise zal plaatsvinden.

   

 4. De klant krijgt een akkoord van de verzekering.

   

 5. De klant geeft Urbano de toestemming om de nodige onderdelen te bestellen. Dit gebeurt altijd via email:

  Oostende: andy@urbano.be
  Aarschot: magazijnaarschot@urbano.be

   

 6. Na het binnenkomen van de onderdelen verwittigt onze werkplaats de klant, waarbij er in samenspraak een hersteldatum wordt vastgelegd.

   

 7. Bij het afhalen van de herstelde wagen betaalt de klant de volledige bestekprijs aan de hersteller. Deze kan op zijn beurt de factuur dan eventueel binnen steken bij de verzekering.

  Let op: de wetgeving met betrekking tot retentierecht bij niet betaling is eveneens van kracht in de motorhomesector.

   

 8. Het dossier wordt afgesloten.

 

© 2024 Mobility Solutions BV  |  Ondernemingsnummer: Be 0837.210.166  | Disclaimer - Privacy policy