Nuttige Links

 

 

Wie op zoek is om een motorhome te huren kan daarvoor terecht op onze speciale huursite www.urbanoverhuur.be. Op deze website kan u de verschillende modellen bekijken die we verhuren. Het is ook mogelijk om meteen online de beschikbaarheid te controleren. Hebt u het model van uw keuze gevonden? U kan dan meteen online een motorhome reserveren. Urbano beschikt over twee vestigingen van waaruit huurmotorhomes vertrekken. Dit zijn Oostende en Aarschot. Op de huurwebsite wordt er een duidelijk onderscheid gemaakt zodat u meteen ziet welke motorhome er op welke plaats nog beschikbaar is.


Alles weten over motorhomes? Lees dan het gratis online magazine voor motorhomes!


Dankzij de officiële fabriekssteun van KTM krijgt Diga junior Racing meer ruimte om zich te concentreren op haar hoofd activiteit:
Kwalitatieve begeleiding van jong MX talent. Urbano is sponsor en partner van dit dynamische team.


Sinds 2015 heeft urbano ook een vestiging in Aarschot. Zie krantenartikel over Urbano in Hln.be


Urbano heeft ook een shop op 2dehands.be. Op deze shop geven we een selectie weer van ons aanbod aan tweedehandse motorhomes. Ook nieuwe motorhomes kan U terugvinden. Het gaat dan om stockmodellen en tijdelijke promoties. De aanbiedingen van op de Urbano shop bij 2dehands.be vindt U ook terug op onze hoofdwebsite.


Wie op zoek is naar een tweedehands motorhome kan een kijkje nemen op onze website www.urbanotweedehands.be. Update: vanaf nu vindt u het overzicht met onze occasie motorhomes, mobilhomes en caravans gewoon terug op urbano.be. Bovenaan in het menu op deze website kan u klikken op tweedehands. U krijgt dat een duidelijke lijst met foto's van de verschillende occasies die we aanbieden.


De oude website http://urbanomotorhomes.be is nog altijd actief omdat er soms nog mensen zijn die specifiek die website ingeven. De informatie op Urbano Motorhomes is meer algemeen van aard en niet zo gedetailleerd als op onze huidige website urbano.be. Daarom raden wij aan om onze huidige website te gebruiken, dit is de website waarop u momenteel bent. Bovenaan in het menu kan u de keuze maken uit de verschillende afdelingen binnen de firma. Wij geven info over nieuwe motorhomes van de grootste Europese merken. Daarnaast kan u ook een aantal promoties raadplegen.Inschrijven voor de nieuwsbrief is eveneens mogelijk. Zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in de motorhomewereld.


Interesse?
Contacteer ons