• profile-prs-720-qf-2023

Profile PRS 720 QF - 2023

Eura Mobil is niet alleen vooruitstrevend op het vlak van opbouw en materialen. De interieurs stralen pure klasse uit. De basisuitrusting staat zonder discussie op het niveau dat u van dergelijke motorhome mag verwachten. Kortom, Eura Mobil is een Duitse premium motorhome die zijn gelijke niet kent.

Dagindeling

Zitplaatsen x 4
Slaapplaatsen x 4
profile PRS 720 QF - 2023

Catalogus prijs:
109.309 €

Prijs vanaf
95.052 €

Uw voordeel :
14.257  €

 

10 jaar garantie
De „Eura Mobil Sealed Structur“ biedt klanten talloze voordelen: Hoge betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en lagere verzekeringspremies zijn overtuigende argumenten voor de Eura Mobil-carrosserieën. Voor het tienjarige „jubileum“ verlengt Eura Mobil daarom de dichtheidsgarantie op onze carrosserieën van zes tot tien jaar.

Voortrekker inzake innovaties
Wat de concurrenten als innovatie vieren, viert bij Eura Mobil reeds nu een 10 jarig jubileum. Al sinds  2006 gebruik Euramobil tegen rot beschermde carrosserieën zoals glasvezelversterkte kunststof (GVK) met houtvrije wanden. Ook vandaag is Eura Mobil het voorbeeld voor de moderne carrosserietechniek in de camperbouw geworden.

Unieke bouwwijze
Tot op de dag van vandaag past geen andere serieproducent de lijmtechniek toe in het productieproces. De voordelen van schroefloze verbindingen: een torsievrije en daarmee geluidsarme carrosserie met eersteklas dichtheidseigenschappen. Betere weerstand tegen hagel, omgevingsinvloeden en slijtage

Algemene kenmerken

 • Aantal slaapplaatsen 4
 • Breedte 232
 • Chassis Fiat Ducato
 • Euronorm 6
 • Gehomologeerde zitplaatsen 4
 • Hoogte 289
 • Lengte 741
 • Type bed Centraal bed

EURAMOBIL P/RS Sterke punten

 • 10 jaar garantie waterdichtheid
 • 100 % LED verlichting
 • 3-pits kookplaat met elektrische ontsteking
 • 360° draaitafel
 • Aluminium profiel zonder koudebrug
 • Armaturen met keramiekpatronen
 • Exclusieve lampenunit met geïntegreerd knipperlicht
 • Extra brede toegangsdeur met raam en vuilnisemmer
 • Geïntegreerde dubbele instaptrede
 • Geluidsdemping voor bovenkastdeuren
 • GFK opbouw
 • L-vormige zitbank
 • Seitz-kaderramen met muggenhorren
 • Stabiele lattenbodems, met onderventilatie

KOKEN ALS EEN ECHTE CHEF!


Ontbijt op het strand, lunch in de bergen, diner aan het meer. Gezellige gezamenlijke maaltijden voor het hele gezin of een romantisch diner met z'n tweeën?
Met de exclusieve keukens van Eura Mobil kunt u iedere dag kiezen, waar, wanneer en voor wie u de volgende maaltijd wilt bereiden en genieten.
Daarbij kookt u onderweg net zo ontspannen als thuis. Perfecte ruimte-indeling, uitgekiende opbergmogelijkheden en veel praktische details,
ingekaderd in een stijlvolle ambiance. Zo voldoet ook op reis alles aan de hoogste eisen.

BREDE LADEN
Omdat laden eenvoudig meer opbergruimte en een opgeruimdere sfeer bieden dan kasten met vleugeldeuren, hebben we de onderkasten in alle Eura Mobil-keukens voorzien van laden. In de modellen met keukens in lengterichting zijn deze zelfs extra breed uitgevoerd voor een extra portie opbergruimte.

DIEPE GASKAST
De voor het fornuis en de verwarming gebruikte propaangasflessen kunnen worden opgeborgen in de diep geplaatste gaskast waardoor in de keuken geen waardevolle opbergruimte verloren gaat. Door de lagere positie kunnen gasflessen snel en eenvoudig worden gewisseld.

WATERKRAAN MET ANTIDRUPPEL - UITLAAT
Een eenvoudige draai vormt onze geniale oplossing tegen druppelende waterkranen. Als de kraan niet wordt gebruikt en vooral tijdens het rijden, draait u de waterkraan in uw Eura Mobil-keuken eenvoudig naar boven en kan er niets meer druppelen.

Bij Eura Mobil zijn de keukenopstellingen zeer goed doordacht. u krijgt op die manier een ergonomische en praktische keuken zonder plaasverlies.

FLOW - LINE KEUKEN
Het gewelfde design van de Flow-Line-keuken gaat vloeiend en harmonisch over in de zitgroep. Tegelijkertijd biedt dit ruimteconcept plaats voor diepe laden en een groot, ergonomisch werkblad. Meer opbergruimte bieden de lage, ingedeelde bovenkasten.

KEUKEN IN LENGTERICHTING
Waar dat het beste in de plattegrond past, is de keuken als in lengterichting gepositioneerde werkzone uitgevoerd. Het in dit geval bijzonder brede keukenraam zorgt voor een heldere en luchtige keuken, brede laden bieden bijzonder veel opbergruimte.

BADEN IN LUXE EN WELZIJN


Over de vele uitgekiende details rondom de badkamer en douche van uw Eura Mobil hoeft u eigenlijk niet meer na te denken. Op de achtergrond werkt echter altijd een slimme techniek voor uw wellness-beleving: Een sterke en ruisarme drukwaterpomp verzorgt uit de 150 liter grote schoonwatertank duurzame metalen armaturen met waterdruk, net zoals thuis. De waterleidingen zijn in de dubbele bodem gelegd en nemen dus geen plaats in het interieurs in.
Het rioolwater wordt via een met geurremmende sifons uitgerust buizenstelsel opgevangen in een vuilwatertank. Zo leveren slimme ideeën en een hoge kwaliteit iedere dag weer een bijdrage aan uw welzijn.

Bij Eura Mobil vindt u alle populaire badkamer uitvoeringen in een zeer doordachte opstelling.

STANDAARDBADKAMER
Maximale variabiliteit: vier schuifdeuren bieden de mogelijkheid, toilet, badkamer, douche en slaapgedeelte apart te gebruiken.
Zo is voor alle reisgenoten veel bewegingsvrijheid en maximaal comfort beschikbaar. Praktische features zijn de grote spiegel en de klapstoel waardoor men bijvoorbeeld zittend voeten en handen kan verzorgen.

BADKAMER EN APARTE DOUCHE
Ook de in deze modellen ingebouwde badkamers bieden een hoog comfort en door de ergonomisch geoptimaliseerde ruimte-indeling veel bewegingsvrijheid. Dankzij de aparte douche
met schuifdeur genieten reizigers van een volkomen wellnessluxe.

BADKAMER IN LENGTERICHTING
Bij de SB-plattegronden biedt de naast het bed in lengterichting lopende badkamer een geïntegreerde douchecabine en een banktoilet met klepzitting. Door de slimme positie van de
klapbare douchedeuren in de doorgang kunnen ook hier de gebruikers van de mobiele badkamer genieten van wonderlijk veel ruimte.

BADKAMER IN HET MIDDEN
In de plattegronden onder de 7 meter lengte is bij Profila T/RS een badkamer in het midden geïnstalleerd. Met de geïntegreerde doucheruimte en een banktoilet biedt ook deze mobiele badkamer overtuigende bewegingsvrijheid
en veel comfort.

COMPACTE BADKAMER
Ondanks compact basisoppervlak biedt deze badkamer veel comfort. De individuele badkamers achterin bij de Activa One 630 en de Integra Line overtuigen met een aparte douche en veel ruimte. Een slimme oplossing voor meer bewegingsvrijheid biedt de badkamer van de PT 695 EB met zijn draaibare wastafel.

NACHTRUST ZONDER COMPROMIS

In hotels zijn goede bedden en matrassen vaak een kwestie van geluk. In uw Eura Mobil zijn ze het resultaat van zorgvuldig ontwikkelingswerk en uw persoonlijke keuze. En in uw camper zij deze iedere vakantiedag beschikbaar.

Afhankelijk van de modelserie, plattegrond en inrichting kunt u de positie en het aantal slaapplaatsen zelf bepalen aan de hand van het aantal reisgenoten, uw behoefte en niet in de laatste plaats uw eigen voorkeuren. Daarbij zijn alle varianten comfortabel en praktisch.

In veel gevallen worden slaap- en woongedeelte gescheiden door een scheidingsdeur, waardoor u ook als u met meerdere personen reist kunt genieten van rust en privacy. Zo kunnen u en uw reisgenoten uitgerust aan iedere vakantie beginnen.

Eura Mobil heeft intelligente oplossingen voor alle types bedsystemen:

INDIVIDUEEL SLAAPCOMFORT EN GROTE GARAGE (EB)
Achterin aparte, individuele bedden in de rijrichting, met opbergruimte of nachttafel in het midden. Meestal kan de lattenbodem opgeklapt worden om toegang te verkrijgen tot de 125 cm hoge garage. Bij aparte douche met extra scheidingsdeur naar het voorste gedeelte.

DE COMFORTABELE SLAAPKAMER ( LAGE EEN PERSOONS BEDDEN / EB )
De separate eenpersoonsbedden in lengte-rijrichting bieden een bijzonder comfortabele lage instap in het bed. Via een doorgang komt u in de dwars achterin gebouwde badkamer met aparte
douche, een scheidingsdeur schermt het
voorste gedeelte af.

CENTRAAL BED, COMFORTABELE INSTAP, VANAF TWEE ZIJDEN (QB)
Het dubbele in lengterichting gebouwde bed biedt links en rechts nachtkastjes en kledingkasten. Vaak krijgt men via de opklapbare lattenboden toegang tot de opbergruimte. Als het bed hydraulisch in hoogte verstelbaar is, is ook een variabele garage- en bed-instaphoogte mogelijk.

SLAAPKAMER MET VARIABELE RUIMTEBENUTTING ( QB )
Dankzij de twee schuifdeuren van de slaapkamer met queensbed naar de badkamer en een scheidingsdeur van de badkamer naar het voorste gedeelte kunnen douche, toilet en badkamer ieder apart worden gebruikt. De badkamer met wastafel is centraal gebouwd vóór het bed.

COMFORTBED VOOR COMPACTE MODELLEN ( SB )
Het comfortbed heeft een lage bed-instaphoogte; de lattenbodem kan opgeklapt worden om toegang te verkrijgen tot de opbergruimte. Toegang is mogelijk van voren en vanaf de zijkant.
Naast het bed is een badkamer in lengterichting met aparte douche ingebouwd.

BED MET GARAGE BIJ COMPACTE OPBOUWLENGTE ( HB , VB )
Met een dwars ingebouwd achterbed of tweepersoonsbed is een bijzonder efficiënte ruimtebenutting mogelijk – de bedden benutten de complete motorhomebreedte, waaronder zich de grote garages bevinden. Vaak gaat men via een comfortabele trap naar het voetgedeelte van de slaapkamer.

Een motorhome is meer dan een rijdende leefruimte. Een geslaagde motorhome is een gezellige cocoon waarin het heerlijk vertoeven is. Net dat heeft Eura Mobil als geen ander begrepen. De interieurontwerpers bij Eura Mobil weten dat u houdt van comfort en gemak. Daarom zijn alle elementen tot in de details op elkaar afgestemd.  Het geheel is daardoor meer dan de som der delen. Ontelbare praktijkgericht en uitgekiende details komen in de Eura Mobil bij elkaar zodat u in een stijlvolle en hoogwaardige ambiance kunt reizen. Hier slechts enkele voorbeelden waaraan we voor u hebben gedacht.

 

profile PRS 720 QF - 2023

voor €828.91 per maand

*Kredietvorm:
Lening op afbetaling:

€ 95.052 JKP : 4,99%
Vaste jaarlijkse debetrente : 4,99%.
144 maandelijkse aflossingen van € 828.91.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Van Breda Car Finance, een divisie van Bank J.Van Breda & C° NV, Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen, kredietgever, FSMA 014377 A BTW BE 0404 055 577
Agent in nevenfunctie: Mobility Solutions BVBA, concessiehouder, DUINKERKSEWEG, 20 B-8400 OOSTENDE BTW BE 0837.210.166. Uw URBANO verdeler treedt op als kredietbemiddelaar.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Financiering:

€ 828.91 / maand*

Te financiëren bedrag:
€ 95.052

Jaarlijkse rente:
4,99% / 144 maanden

Uw adviseur(s):

Urbano

Dimitri V.

+32 (0)16 359 440

Urbano

Peter B.

+32 (0)16 359 440

Urbano

Maikel

+32 (0)16 359 440

Oostende

+32 (0)59 554 001

Aarschot

+32 (0)16 359 440

Interesse?
Contacteer ons