• integraal-prestige-i730-lc-lift-elite

Integraal Prestige I730 LC LIFT ELITE

Vandaag staat Autostar op de eerste rij als het gaat om vernieuwing en unieke concepten. Meer en meer merken kopiëren elkaar uit schrik om marktaandeel te verliezen. Autostar doet het anders

Dagindeling

Zitplaatsen x 4
Slaapplaatsen x 4
Integraal Prestige I730 LC LIFT ELITE

Catalogus prijs:
100.722 €

Extra uitrusting:
4.626 €

Prijs vanaf
90.740 €

Uw voordeel :
14.608  €

 

MEER DAN 30 ERVARING EN INNOVATIE
Deze Franse constructeur heeft zijn wortels in de jaren '70. Toen werd er begonnen met het bouwen van de befaamde Star caravans. In 1985 zagen de eerste motorhomes onder de naam Autostar het daglicht. En meer dan eens heeft de fabrikant uitgepakt met technische innovaties die nadien een begrip zijn geworden in de sector. Concepten zoals de sandwichconstructie en de dubbele bodem werden voor het eerst toegepast bij de Star caravans en Autostar motorhomes.

Ook vandaag staat Autostar op de eerste rij als het gaat om vernieuwing en unieke concepten. Meer en meer merken kopiëren elkaar uit schrik om marktaandeel te verliezen. Autostar doet het anders. Ze gebruiken hun immense ervaring om vernieuwende motorhomes te bouwen. Zowel qua bouwwijze, materiaalkeuze als binnenafwerking durft Autostar uit te pakken met originele oplossingen.
Als pionier van de half-integralen en integralen weet Autostar als geen ander hoe je een geslaagde motorhome moet bouwen. Kwaliteit en klantentevredenheid staan daarbij voorop.

Video: de innovaties van Autostar:

 

Bezoek deze motorhome in 3D:

Algemene kenmerken

 • Aantal slaapplaatsen 4
 • Breedte 2310
 • Chassis Fiat Alko
 • Euronorm 6
 • Gehomologeerde zitplaatsen 4
 • Hoogte 2920
 • Lengte 759
 • Type bed Centraal bed

AUTOSTAR I Prestige Elite

 • ABS
 • Dubbele vloer opbergruimte
 • Kwalitatief meubilair
 • Luxueus en kenmerkend buitendesign
 • Nieuwe Fiat ALKO chassis
 • Protec-Star constructie
 • Styrofoam isolatie
 • Technische dubbele bodem
 • Volledig vernieuwd interieur

De PRESTIGE ELITE reeks 2019 van Autostar ontving in okober 2018 de certificering KLASSE III van de EU-norm EN1946. In gewone taal: een bewijs dat de motorhome zeer wintervast is.

 • Om dit certificaat te krijgen moet de motorhome binnen de 4 uur een binnentemperatuur halen van 20 graden bij een buitentemperatuur van -15 graden.
 • Autostar deed het zelfs veel beter: de serie PRESTIGE 2019 onderging gedurende een week een reeks draconische testen in een klimaatkamer bij ALDE in Zweden. Voor een buitentemperatuur van -25 graden waren slechts 3 uur nodig om 23 graden te bereiken in het voertuig. Deze uitvoeringen overtreffen dus ruimschoots de criteria van de standaard.

De voordelen voor de klant liggen voor de hand: dit certificaat, in combinatie met de technologieën Protec Star en Comfort Plus, garandeert de eigenaars van een AUTOSTAR Prestige Elite 2019, dat ze maximaal en zorgeloos kunnen profiteren van hun wintervakanties, ook bij zeer koud weer!

Het kiezen van een AUTOSTAR-camper is in de allereerste plaats de garantie dat u de meest geschikte basis hebt gekozen voor uw favoriete vrijetijdsbesteding. Oordeel zelf: een FIAT Ducato met aangepast motorhome-chassis, verlaagd met brede achterspoor, standaard uitgerust voor uw veiligheid met ABS en bestuurdersairbag. Dankzij de nieuwste generatie chassis kunt u profiteren van belangrijke ontwikkelingen: nog meer betrouwbaarheid, nog meer rijplezier en een verminderd verbruik van 10% volgens de Europese normen (NEDC).

Essentiële criteria bij het kiezen van uw indeling, het comfort en de kwaliteit van uw camper zijn geoptimaliseerd dankzij de prestaties van AUTOSTAR-technologieën. In termen van constructie biedt AUTOSTAR haar veeleisende klanten de beste componenten voor de constructie van de cel en het meubilair. Met het PROTEC-STAR-kwaliteitslabel is de cel van uw AUTOSTAR perfect beschermd tegen alle externe agressies en zeer goed geïsoleerd voor winter en zomer. Daarmee stopt de innovatie niet: VENTIL’PLUS is een nieuw ontwerp van meubilair met permanente natuurlijke ventilatie en een betere verdeling van de verwarming door de hele cabine. Dankzij de nieuwe EASY-gasbox is het hanteren van de 2 grote flessen echt een fluitje van een cent; de BEDLINER is een ultrabestendig materiaal dat de bodem van de laadruimte beschermt en afkomstig is uit de VS, waar het de achterkant van de pickups beschermt bij de meeste Amerikaanse autofabrikanten. Ten slotte, omdat de laadcapaciteit belangrijk is, zijn de bergruimtes verbreed en in hoogte verstelbaar (LIFT) op de meeste modellen.

Het schrijnwerk maakt deel uit van de iconische knowhow van Autostar. Sinds de begindagen als caravanbouwer blijft ze een sterk kenmerk van elke model dat wordt ontwikkeld. En om een ​​goede reden heeft de fabriek in St-Brandan zijn schrijnwerkerij behouden. De timmermannen implementeren daarom met evenveel passie de meest nobele materialen in elke motorhome: stevige multiplex, CPL en hoogwaardig laminaat staan ​​garant voor kracht en duurzaamheid.

Wat de productie betreft, doen we een beroep op stoffeerders die bekend staan ​​om hun expertise. Ze vervaardigen met behendigheid, zorgzaamheid en precisie de beste dingen. Alle materialen, textiel, schuimvullingen en technieken voor stikkingen zijn zorgvuldig geselecteerd.

Het comfort wordt ook doorgetrokken in de apparatuur. Dankzij de nauwe banden met de TRIGANO GROUP profiteert AUTOSTAR van de koopkracht van de Europese leider in recreatieve voertuigen. Deze samenwerking maakt het mogelijk om de beste apparatuur tegen lagere kosten aan te bieden. Daarom is een AUTOSTAR tegen een vergelijkbare prijs over het algemeen beter uitgerust dan zijn concurrenten. AUTOSTAR blinkt uit in dit gebied dankzij het gebruik van ALDE-technologie, de Scandinavische centrale verwarming met warmwatercirculatie, en dit sinds 1989. Dit wordt op heel wat modellen aangeboden: de ALDE-optie op het Privilège en Passion-gamma, het ALDE ELITE-pakket op het Prestige-gamma.

Investeren in een nieuwe motorhome is een weloverwogen keuze. Omdat we onze klanten het beste willen bieden, gaat de aanschaf van een nieuwe AUTOSTAR gepaard met vele garanties. Twee jaar op onderdelen en arbeid voor de mechanica en de cel en zeven jaar tegen waterinfiltratie. Bovendien biedt AUTOSTAR 24/7 ondersteuning gedurende één jaar. Het netwerk van professionals is getraind om naar zijn klanten te luisteren en problemen op te lossen. En tot slot, omdat een motorhome ook een investering is, biedt het label PROTECSTAR de beste garantie voor wederverkoop.

Integraal Prestige I730 LC LIFT ELITE

voor €724.36 per maand

*Kredietvorm:
Lening op afbetaling:

€ 90.740 JKP : 2.39%
Vaste jaarlijkse debetrente : 2.39%.
144 maandelijkse aflossingen van € 724.36.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel.
Agent in nevenfunctie: Mobility Solutions BVBA, concessiehouder, DUINKERKSEWEG, 20 B-8400 OOSTENDE BTW BE 0837.210.166. Uw URBANO verdeler treedt op als kredietbemiddelaar.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Financiering:

€ 724.36 / maand*

Te financiëren bedrag:
€ 90.740

Jaarlijkse rente:
2.39% / 144 maanden

Uw adviseur(s):

Urbano

Emerson P.

+32 (0)59 554 001

Urbano

Dimitri V.

+32 (0)16 359 440

Urbano

Peter B.

+32 (0)16 359 440

Urbano

Maikel

+32 (0)16 359 440

Oostende

+32 (0)59 554 001

Aarschot

+32 (0)16 359 440

Interesse?
Contacteer ons