Reis en algemene info over campers

Voor het robuuste werk!

Geschreven door Bert Van Uytsel | 15-mei-2024 15:52:47

Met deze krachtige 170 pk op Ford Chassis is deze 4x4-camper een echte krachtpatser! Ongebaande paden zijn niet langer uitdagingen, maar must-do's. Dus trek je stoute schoenen aan kies resoluut voor het ruigere werk met de Randger R560 4x4.

Opgericht door outdoorliefhebbers in Frankrijk, straalt dit merk en deze camper durf uit met een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit, ideaal voor een uitdagend terrein.

Hoewel het model bescheiden lijkt aan de buitenkant, onthult het van binnen een volwaardige woonruimte, met extra aandacht voor een ergonomische inrichting van de wastafel, waardoor een ruime douchecabine ontstaat. Dit is geen overbodige luxe bij outdooractiviteiten. Voor de avonturiers: een buitendouche met koud water is ook beschikbaar.

Stoer zijn ook de extra brede elektrische opstap en een bullbar-bumper.

Na een vermoeiende dag kun je gemakkelijk neerploffen op het lage bed, zonder acrobatische toeren uit te halen om in bed te komen, en zo genieten van een welverdiende en verkwikkende nachtrust.

Bij Urbano staat hij klaar in de startblokken, dus bereid je voor op een veelzijdige camperervaring. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door verre bestemmingen en avontuurlijke uitdagingen.

Voor meer informatie, bezoek een van onze showrooms of raadpleeg de website: Randger R 560 4x4.