Reis en algemene info over campers

Telewerken tijdens je vakantie!?

Geschreven door Bert Van Uytsel | 15-mei-2024 14:56:21

Werken tijdens je vakantie klinkt misschien tegenstrijdig, maar de coronapandemie heeft ons laten zien dat telewerken steeds normaler wordt. Dankzij deze trend is het nu mogelijk om werk en ontspanning te combineren. Challenger heeft deze uitdaging opgepakt en succesvol een oplossing geboden die werk en vakantie harmonieus samenbrengt in de camper.

De Challenger 384 Etape Edition, een nieuw model voor 2024, beschikt over een innovatieve achterbouw. De dwarsbedden zijn opklapbaar en kunnen onder elkaar geschoven worden, waardoor een grote meubelkast ontstaat. Het bovenste gedeelte kan dienen als werkplek. Handige aansluitpunten zijn verborgen onder een klepje op het werkvlak. Dit veelzijdige oppervlak kan ook dienen als verschoonplank voor de baby.

Los daarvan zijn er in de camper 4 zit- en slaapplaatsen met vooraan een elektrisch hefbed voor twee personen. Optioneel zijn zelfs nog twee extra slaapplaatsen op de zitbank mogelijk. 

Hoewel we niet specifiek reclame maken voor werken tijdens je vakantie, blijft deze supercamper modulair en geschikt voor zowel werk als vrije tijd. Misschien moet je af en toe voor het werk wel eens naar het buitenland? Of wil je wat administratie doen, foto's bewerken op je laptop, een mailtje sturen of facetimen met het thuisfront? Deze camper biedt een veelzijdige kantoorruimte die aan al je behoeften voldoet, ongeacht het moment van het jaar. 

Voor meer informatie, bezoek een van onze showrooms of raadpleeg de website: Challenger 384 Étape Édition. Bekijk het model in dit filmpje.