Blog

Terug naar blog overzicht
27 November 2020

Showrooms opnieuw open

Oef, eindelijk, zo blij dat we u terug mogen verwelkomen in onze beide showrooms. Vanaf 1 december om 9u gaan onze deuren terug open.
Uiteraard binnen het kader van de voorwaarden en voor uw veiligheid en dat van onze werknemers doen we dit op een veilige manier. We geven hierbij een graag een kort overzicht van de werkwijze.

  • De showroom is vrij toegankelijk maar we vragen om zoveel mogelijk op afspraak te komen. Op afspraak mag je bezoek ook langer dan 30 minuten duren.
    Je kan je afspraak maken telefonisch, in de showroom of via ons handig formulier door hier te klikken
  • Herstellingen gaan door en u kan ook telefonisch, per mail of via onze servicewebsite een afspraak vastleggen.
  • Huurmotorhomes kunnen worden geboekt via onze huurwebsite. Afhalen en terugbrengen is mogelijk, waarbij de uitleg met een minimaal aan contact en via instructievideo's wordt doorgegeven. We vragen dan ook om alleen de motorhome te komen ophalen.
  • Onze accessoireshop is terug open. U kan ook nog steeds telefonisch of per email een bestelling plaatsen voor een gasfles, onderdelen of accessoires. Wij zetten dit dan op naam klaar voor afhaling zodat er geen wachtrijen ontstaan. Ook hier vragen we om alleen uw bestelling te komen ophalen

Bij Urbano doen we er alles aan om het virus te verslaan én u tegelijk een uitstekende service te geven. Het blijven vreemde tijden, maar samen komen we er wel doorheen!

Interesse?
Contacteer ons