Reis en algemene info over campers

En de winnaar is ... JOA!

Geschreven door Bert Van Uytsel | 15-mei-2024 10:02:00

Al meer dan 50 jaar is de Franse groep Pilote toonaangevend in Frankrijk op het gebied van productie en innovatie van recreatievoertuigen. Met een merk voor elke reiziger en elk budget, voegen ze sinds 2022 het kwaliteitsmerk JOA toe aan hun assortiment, tegen een betaalbare prijs.

Lanceren van een betaalbare en kwaliteitsvolle reeks in tijden van toenemende kosten en hoge inflatie getuigt van durf en visie. De Franse trendsetter heeft dit met succes bereikt. Door het bundelen van hun uitgebreide expertise resulteerde dit in een hippe, trendy en hoogwaardige camperreeks.

Want zeg nu zelf, waar vind je nog een voordelige camper met een volledige uitrusting? En met een extra korting zoals bij Urbano?

JOA is er wonderwel in geslaagd om een basismodel te creëren dat met zijn interessante opties toch een perfect uitgebalanceerd model vormt.

De leefruimte biedt plaatst aan vijf personen, wat ideaal is voor een gezin en een ontspannen vakantie garandeert. Samen met de uitgebreide uitrusting en veel bergruimte maakt dit het perfect.

Het Scandinavisch geïnspireerde, jeugdige interieur straalt comfort uit, waardoor je optimaal kunt genieten van avontuurlijke uitstapjes.

Bezoek een van onze showrooms en ontdek de veelzijdigheid van JOA campers aan scherpe prijzen. Perfect voor iedereen die jong van hart is!

Meer info: Joa 75T