Reis en algemene info over campers

Er was eens ... BAVARIA

Geschreven door Urbano Motorhomes | 10-okt-2024 9:27:53
Bavaria ontwikkelt al meer dan 25 jaar een merk met karakter, passie en hoge eisen, om u onvergetelijke levenservaringen met reizen te bieden. De specificiteit van Bavaria mobilhomes en campervans komen tot uiting in kwaliteitsmaterialen, verfijnde lijnen en harmonieuze kleuren, alles in dienst van slimme indelingen. De filosofie van Bavaria is gebaseerd op een voortdurende zoektocht om de kwaliteit van leven en reizen te verbeteren.

De eerste collectie van het merk Bavaria werd in 1997 gecreëerd in Duitsland en ondersteund door Frankia, een Duits merk van de Pilote-groep. Een jaar of tien geleden breidde het merk zijn assortiment aanzienlijk uit. Het versterkte zijn positie in de Top 10 van best verkochte merken in Europa. 

Altijd luisterend naar de nieuwe verwachtingen van camperliefhebbers, innoveert Bavaria met een serie campers met verrassende indelingen: zeer compacte voertuigen zonder vast bed, die een ongeëvenaard leefruimte bieden en om te voldoen aan de vraag naar eenvoud, lanceert Bavaria de NOMADE-aanbiedingen: voertuigen die al zijn uitgerust met de beste opties tegen een aantrekkelijke prijs.

Al meer dan 25 jaar hebben ze een onderscheidend merk opgebouwd, doordrenkt met passie en hoge eisen, met als doel u memorabele levenservaringen te bieden. In 2025 gaat Bavaria over op een nieuwe collectie!
Voor het seizoen 2025 hullen Urbano en Bavaria zich in een vernieuwde interieurstijl, perfectioneert het hun unieke modellen en introduceren ze nieuwe aanbiedingen!

Sterk gehecht aan de huidige trends, met name die van het wonen, heeft Bavaria altijd eigentijdse ontwerpen met een uitgesproken karakter weten te bieden. Het resultaat zijn steeds opnieuw nieuwe designs die zowel harmonieus als verfijnd zijn, een echte uitnodiging tot ontspanning.

Het designteam heeft een mooi evenwicht gecreëerd tussen materialen, texturen en kleuren. De keuze voor zachte, afgeronde lijnen, geometrische vormen en kleuren met subtiele nuances en texturen dragen bij aan een meer cocoonachtige sfeer voor het volgend seizoen!

Een modern ontwerp dat ongetwijfeld een veeleisend publiek zal aanspreken!

Bekijk onze modellen!