Reis en algemene info over campers

Campers van Bavaria

Geschreven door Bert Van Uytsel | 15-mei-2024 9:46:27

Bavaria is meer dan een Latijns woord van Beieren of een bekend biermerk. Het is vooral een toonaangevend en innovatief campermerk. Bavaria-campers, onderdeel van de Franse Pilote-groep, combineren het beste van twee werelden: de passie en durf van Frankrijk met de degelijkheid en technische expertise van Duitsland. Ontdek de perfecte mix van stijl, comfort en betrouwbaarheid met Bavaria Campers.

Bavaria creëert al meer dan 25 jaar kampeervoertuigen van hoge kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, elegante lijnen en harmonieuze kleuren is Bavaria een onderscheidend merk. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of op zoek bent naar comfort, Bavaria heeft voor iedereen een passende camper. Ontdek ons ruime aanbod dat aansluit bij jouw wensen en vakantieprofiel en geniet van interessante voorwaarden.

Bavaria Campervans

Mini

Dit voertuig is ideaal zowel als vakantiecamper als voor dagelijks gebruik. Een dubbele winst! Bovendien biedt het slaapruimte voor 4 personen. Perfect voor wie op zoek is naar een compact kampeervoertuig dat wendbaar en efficiënt is, terwijl je toch van 100% kampeerplezier geniet. 

MiniCamp MC 500 BC

Bavaria K-Serie

Deze compacte campers met slimme indelingsopties bieden betaalbare luxe met extra uitrusting, ideaal voor beginnende camperaars. De modellen zijn uitgerust met de TIMEPROOF-structuur, wat zorgt voor een uitstekende isolatie en ze bijzonder geschikt maakt voor gebruik tijdens de koudere maanden. Het 630-model heeft een lengtebed, terwijl de 540 en 600-modellen voorzien zijn van dwarsbedden. Daarnaast zijn de grote koelkasten van 141 l bijzonder handig.

Bavaria K 540 GBavaria K 630 JBavaria K 600 G X edition

Bavaria Halfintegralen

Een grote verscheidenheid aan indelingen en afmetingen maakt deze campers ideaal voor zowel korte als lange reizen, geschikt voor twee tot zes personen. Het doordachte design, gecombineerd met praktische en comfortabele inrichtingen, maakt deze Bavaria-campers perfect voor vakanties.

Bavaria T696D - Bavaria T746FC - Bavaria T746FGJ - Bavaria T626D

Bavaria Integralen

Als je veel waarde hecht aan comfort, is de integraal de ideale camper. Het panoramisch uitzicht en het rijcomfort garanderen onvergetelijke reizen.

Deze modellen hebben praktische keukens met veel werkruimte. De bedden zijn makkelijk toegankelijk en het interieur is ruim, licht en elegant. De salons zijn gezellig. De integrale campers bieden het ultieme in comfortabel reizen.

Bavaria I740FC - Bavaria I740FGJ - Bavaria I720FC

Kiezen voor een Bavaria-camper betekent genieten van doordachte indelingen, hoogwaardige materialen, en innovatieve technologie. Deze comfortabele kampeervoertuigen zijn stijlvol ingericht en zorgen voor een ontspannen rijervaring.

Ga zeker eens langs in een van de showrooms en ontdek deze bijzondere campers!