Urbano Motorhomes: al meer dan 40 jaar de Belgische specialist in campers.


DE SCHERPSTE PRIJS

Door onze grote aankoopvolumes kunnen wij bij onze leveranciers extra koningen bedingen. Deze kortingen geven we graag door aan onze klanten. Op die manier krijgt u bij Urbano de beste prijs.

DE JUISTE CAMPER

Onze camper adviseurs hebben heel wat ervaring en zijn gepassioneerd door hun product. Samen met u gaan ze op zoek naar de camper die het best aansluit bij uw manier van reizen.

SNEL LEVERBAAR

Bij beschikken over een ruime voorraad nieuwe campers. Daarom zijn heel wat modellen snel leverbaar, ook in de hogere prijsklasse.

TOPMERKEN

Wij bieden enkel merken en modellen aan die hun deugdelijkheid ruimschoots hebben bewezen. Van budgetvriendelijke instapmodellen tot abolute premium modellen. Bij Urbano vindt u de 'crème de la crème'

GEEN KOPZORGEN

Uiteraard nemen wij de administratieve afhandeling op ons. Wij zorgen voor de invoer en zetten de aangekochte camper voor u op Nederlands kenteken.

DE VOORDELIGSTE BMP BEREKENING

De Nederlandse BPM is een belangrijk deel van de aankoopprijs. Wij van Urbano beseffen dat maar al te goed. U krijgt van ons de voordeligste BPM berekening.

Interesse?
Contacteer ons