Urbano: dé verhuur specialist in de Benelux

Uw geslaagde campervakantie is voor ons belangrijk.

Daarom kies u beter voor een professionele verhuur firma. Urbano is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in verkoop en verhuur van campers.
Wij hebben de sterkste Europese merken in ons gamma en bieden die uiteraard ook aan in verhuur. Onze huurvloot is bewust niet de grootste maar wel de best uitgeruste.
U vertrekt zorgeloos op reis met een recente cameper die voorzien is van alle comfort. Daarbij zijn de indelingen die we voor u hebben geselecteerd zonder meer de meest populaire op de markt. We geven u bij vertrek een degelijke uitleg en demonstratie van de toestellen en de verschillende accessoires.
Een uitgebreide handleiding en online video's zijn eveneens voorzien. U kan op onze website de beschikbaarheid en prijzen van de verschillende modellen terugvinden.
U kan ook meteen online reserveren en uiteraard bent u ook steeds van harte welkom in onze showrooms in Oostende en Aarschot!.


Waarom huren bij Urbano?
Bij ons staat er steeds een vertrekkensklare camper wachtend op jou!

 

Grote keuze

  • Keuze uit de nieuwste en populairste modellen

Nieuwe motorhomes

  • Alle motorhomes verkeren in een onberispelijke staat

Persoonlijke uitleg

  • Uitgebreide demonstratie bij het ophalen van het voertuig

 

Handige handleiding

  • Uitgebreide handleiding om zorgeloos de baan op te gaan

Veilig

  • Veiligheid troef dankzij een startonderbreker, speciale anti-inbraaksloten en gas-narcose alarm

Comfortabel

  • Reizen in alle comfort met zonneluifel, fietsenrek, radio met cd-speler, zonnepanelen, airco en televisie

 

Assistentie

  • Bij problemen 24 uur per dag assistentie op ons noodnummer

Vertrekkensklaar

  • Bij ons staan alle voertuigen vertrekkensklaar

2 afhaal locaties

  • Aan de kust in Oostende of centraal in Aarschot


Veiligheid en zekerheid boven alles

Wat er ook gebeurt, Urbano heeft onder alle omstandigheden een vertrekkensklare motorhome voor U! De garantie om met een perfecte motorhome in onberispelijke staat te vertrekken. Als exclusieve invoerder beschikken wij immers over een enorme voorraad onderdelen en kompleet uitgeruste werkplaats en innoverende technieken staan garant voor een perfecte service en fitte motorhome. Breng ons een bezoek en overtuig uzelf!De grootste toonzaal van de Benelux herbergt meteen ook de 8 topmerken van Europa. Urbano biedt in ieder segment de beste prijs-kwaliteit verhouding.Dit maakt ons aanbod zo uniek en werkelijk voor ieders budget. Ook onze accessoire-shop biedt een niet te versmaden keuze vrijetijdsartikelen aan zeer scherpe prijzen en talrijke niet te missen promoties. Een motorhome of mobilhome huren doet U toch ook liefst bij een specialist.Wenst u bij te blijven dan is een bezoekje aan onze shop een must! Inlichtingen en service zijn gratis bij Urbano!

 

Interesse?
Contacteer ons