Eura Mobil: het beste uit Duitsland

De unieke bouwwijze (die binnen een paar jaar door anderen zal worden gekopieerd) speelt daarin natuurlijk een grote rol. Ook de rijkelijke uitrusting weet veeleisende gebruikers te overtuigen. Eura Mobil is niet alleen vooruitstrevend op het vlak van opbouw en materialen. De interieurs stralen pure klasse uit. De basisuitrusting staat zonder discussie op het niveau dat u van dergelijke motorhome mag verwachten. Kortom, Eura Mobil is een Duitse premium motorhome die zijn gelijke niet kent!

Uit meer dan 100 motorhomemerken haalt Eura Mobil in Duitsland drie keer het podium in 2019!


Activa one

Meer info...

Profilé T/RS

Meer info...

INTEGRA LINE

Meer info...

INTEGRA

Meer info...


10 jaar garantie

De „Eura Mobil Sealed Structur“ biedt klanten talloze voordelen: Hoge betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en lagere verzekeringspremies zijn overtuigende argumenten voor de Eura Mobil-carrosserieën. Voor het tienjarige „jubileum“ verlengt Eura Mobil daarom de dichtheidsgarantie op onze carrosserieën van zes tot tien jaar.

 

Voortrekker inzake innovaties

Wat de concurrenten als innovatie vieren, viert bij Eura Mobil reeds nu een 10 jarig jubileum. Al sinds  2006 gebruik Euramobil tegen rot beschermde carrosserieën zoals glasvezelversterkte kunststof (GVK) met houtvrije wanden. Ook vandaag is Eura Mobil het voorbeeld voor de moderne carrosserietechniek in de camperbouw geworden.

 

Unieke bouwwijze

Tot op de dag van vandaag past geen andere serieproducent de lijmtechniek toe in het productieproces. De voordelen van schroefloze verbindingen: een torsievrije en daarmee geluidsarme carrosserie met eersteklas dichtheidseigenschappen. Betere weerstand tegen hagel, omgevingsinvloeden en slijtage.

Interesse?
Contacteer ons